Hepsi aklımda neredeyse jfjdjd hala da gülüyorummmHala daha güldüğüne yemin edebilirim
Hepsi aklımda neredeyse jfjdjd hala da gülüyorummmHala daha güldüğüne yemin edebilirim
Arada açıp dinlemeyi planlıyorum 😂Hala daha güldüğüne yemin edebilirim
Aynı şeyi düşünmüşüz ya fkdkArada açıp dinlemeyi planlıyorum 😂
Özene bezene hem de 🤣üstünde epey bi çalışmış hcbshd chzbd
Yüzümde hala bi sırıtış 🤣@SleepleSsS yüreğine oturdu 🤭
hiç boşluk birakmadan fjzhdh xhabdhahsÖzene bezene hem de 🤣
Ama gönlünde öküz 😂Yüzümde hala bi sırıtış 🤣
Bayağı bi içine oturmuş anlaşılan 🤣Koç ne çektirdiyse artık, yorumcunun tüm tahammülleri bitmiş hıncını çıkartmış nfmf
Yok be hoşuma gitti 🤣Ama gönlünde öküz 😂
Günlük yorum hiç anlamam kuzum ya sadece karakter analizi yapıyorum ama komik bulursam okurum arada bir@nunu arada günlük yorum yap lütfen, kulaklarımız şenlensin🤭🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.