Aa koçla anlaşıyormuş karıştırmışım ahaha şimdi farkettim 🤣🤣🤣🤣
Zaten bunlar atma tutma bir şeyler yaevet aslan seviorum : )
Zaten bunlar atma tutma bir şeyler ya
Eğlence olsun.
Burç dedikodularında full kötülüyoz 🤣🤣🤣
Diğer tarafta övüyoz 🤣🤣🤣
Bence güzel ya özgüvenli insanların yapabildiği birşey 💪🖤evet. bayiliorum esprituel yorumlara. vardi okudugum bir kac yazi ; ))
ama ben kendimle dalga gecebilen bir insanim ayni zaman da ; ))
Bende açık olmak kaydı ile pembeseverimPembe rengi çok severim.
Gülü severim o doğru.
Hiç terli iken su içmedim. 😀 aslan olanla anlaşamadım burç.
burçlara yöneleyim dedikten sonra dinlediğim o kayıt… gidip osuruk sesi yapayım.
diğer başlıkta övüyoruz burda gömüyoruz hayat işte naparsın ljkdnfşljdfngburçlara yöneleyim dedikten sonra dinlediğim o kayıt… gidip osuruk sesi yapayım.
İşte burçların çekilmeyen, en kötü yanları...
Koç
Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur.
Asla af dilemez.
@Cherry kim sence bu ?
İkizler
Uzak durmakta fayda vardır. Çenesi öyle düşüktür ki, esir aldı mı yanarsın. Sıcak kanlı, sevimlidir ancak biraz da bencildir.Her konuya elim kıvrak,Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.