Burda kötülüyoruz ama dedikodunun iyisi oluyor muHadi aslan burcu erkeğini övün arkamdan bakmıyorum
Lütfen şlaksdBurda kötülüyoruz ama dedikodunun iyisi oluyor mu
Senin için üretelim ister misin
O özelliklere kötü diyen düşünsün.dd@döngüsel
kötü özelliklerimizin bile bana güzel gelmesi peki
Aslan: Kendinden emin ancak baskınLütfen şlaksd
İlk defa hepsine katılıyorumm 😄Aslan: Kendinden emin ancak baskın
İyi ve kötü bırakayım madem
Ne diyorsun Ben şok gerçek miğğ tokatlıym kendimi azİlk defa hepsine katılıyorumm 😄
Niye yengeç e de mi benziyorum 🤣Ne diyorsun Ben şok gerçek miğğ tokatlıym kendimi az
Valla gerçek
Ömrümde senin yükselende uğraştığım kadar kimseninkinde uğraşmadım ve halada tam içime sinmedi sana burç atarken yengeç mi acaba diye kuruntu yapıyom kljdnfşljkhg
Tanıdığım kadarı ile yengeç yükseleni daha uygun buluyorum.Niye yengeç e de mi benziyorum 🤣
Yengeç yükseleni nasil oluyor hocam anlatsana biraz bende objektif bir şekilde karşılaştırmaya çalışayım :dTanıdığım kadarı ile yengeç yükseleni daha uygun buluyorum.
Fakat ne kadar tanıyorum onu bilemem işte
Aslanın egolu itici şatafatlı haklıyım ve ben merkezli tavrından sıyrılıp daha uyumlu ılımlı duygusal merhametli sakin bir hal alır.Yengeç yükseleni nasil oluyor hocam anlatsana biraz bende objektif bir şekilde karşılaştırmaya çalışayım :d
Az kaldı yıldızlara inanacam valla hocamAslanın egolu itici şatafatlı haklıyım ve ben merkezli tavrından sıyrılıp daha uyumlu ılımlı duygusal merhametli sakin bir hal alır.
Yengeç burçları ne kadar neşeli görünselerde takıntılı ve aşırı düşünen tiplerdir. Dışarıdan güllük gülistanlık görünüp kafanda deli düşünceler olabilir.
Umursamaz sanılırsın ama belli etmiyorsundur.
Bu yüzden aslana benzemiyorum diyor olaiblirsin. Baya yazmıştım sana ben ama aklımda kalmadı.
Mantıksal bir burçtan daha duygusal kararlar alan bir hale getirir seni.
Neyse ben konuşmuyorum😂😂KOVA – AQUARIUS
20 Ocak – 18 Şubat
★ Hayal güçleri çok kuvvetlidir, gerçek hayata döndürmekte zorlanabilirsiniz.
★ Fiziksel olarak yanınızda olsalar da kafaları bambaşka yerlerde olabilir.
★ Nedensiz yere araya mesafe koyup uzaklaşabilirler.
★ İnsanları şaşırtmaya olan düşkünlükleri kabak tadı verebilir.
★ Çelişkiler yumağıdır, kolay kolay çözemezsiniz.
★ Fazla meraklı olabilir, her şeye burunlarını sokabilirler.
★ İçinde ‘ergen’ asiliği taşıyan burçlar arasında bir numaradır.
★ İç güdülerine aşırı güvenip hemen sonuca varabilirler.
Dedikodu valla ben bilmemNeyse ben konuşmuyorum😂😂
Artık büyüdüm burun sokmuyorun😂
Hocam bir çoğunu yaşadığımı düşünüyorum ama hala iki tarafta da ufak tefek yanlışlar varAslanın egolu itici şatafatlı haklıyım ve ben merkezli tavrından sıyrılıp daha uyumlu ılımlı duygusal merhametli sakin bir hal alır.
Yengeç burçları ne kadar neşeli görünselerde takıntılı ve aşırı düşünen tiplerdir. Dışarıdan güllük gülistanlık görünüp kafanda deli düşünceler olabilir.
Umursamaz sanılırsın ama belli etmiyorsundur.
Bu yüzden aslana benzemiyorum diyor olaiblirsin. Baya yazmıştım sana ben ama aklımda kalmadı.
Mantıksal bir burçtan daha duygusal kararlar alan bir hale getirir seni.
Ay lütfennnnnnnnnnDedikodu valla ben bilmem
Bir ara ses yaparım gene gülek eğlenek
tamam dedikodunun dedikodusunu yaparızAy lütfennnnnnnnnn
Ama önceden bildir
Bir kaç gün bir yere kaçağım kaçırmak istemem
Yaaa orda @HolySpectre öv yerden yere vura vura öv ama🤭🤭tamam dedikodunun dedikodusunu yaparız
Ufak defek yok ya dediğim bağzı şeyler bendede var o kadarda bilirse iyice ürkerim zaten ben lkdnmfgHocam bir çoğunu yaşadığımı düşünüyorum ama hala iki tarafta da ufak tefek yanlışlar var
mars burcu falan varsa ona da bakalım
Övün de nasil övüyorsanız övün 😂Yaaa orda @HolySpectre öv yerden yere vura vura öv ama🤭🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.