Muhtemelen 17 yaşlarında falandım. O zamanlar geceleri yatmadan önce, sinema kuşağında tek başıma film izlemeyi severdim.
Hatırlayamadığım film hakkında; bir kaç bilgi(bir kaç derken abartmış olabilirim, belki de sadece bir bilgi bile değil 🤪),
Adamın russell crowe a benziyor oluşu, kolunda bir saat(saati hatırlıyorum çünkü, saatin bir numarası vardı galiba, yani zamanla alakalı bir şey olabilir bilemiyorum) var
Adam sokakta yürürken, sürekli bir hayal aleminde gibi, sarhoş gibi bir durumu var. Belki bir hastalığıdan kaynaklı da olabilir. Bir olaydan ötürü Peşinde birileri var . Otel'e gidiyor ve otelde peşindeki adamları fark ediyor sanırım. Otelin resepsiyon kısmında bir cama çarparak atlıyor ve onlardan kurtulmaya çalışıyor. Kendi içinde konuşuyor vs vs
Hatırladığım şeyler o kadar kısıtlı ki.. yıllardır bulamıyorum (Belki de ben uyduruyorum paranoyaklastırdı iyice bu film beni)
donanimhaber forumunda ki "Arkadaşlarbir tane şarkı vardı adını ve sözlerini hatırlamıyorum" efsanesine benzedi biraz ama yapacak bişey yok tek hatırladıgım bunlar şimdilik 🙁
Hadi bana bu filmi bulun şimdi..