ben markete çekirdek almaya gidiyorum o zaman, cevapları izlerken iyi gidercıx, her etki bi tepki doğurur.
@macecik bi soru sordu, bize de soru hakkı doğdu. cevap sırası onda.
du bakim ne dicek gelen cevaba göre değerlendiricez
ben markete çekirdek almaya gidiyorum o zaman, cevapları izlerken iyi gidercıx, her etki bi tepki doğurur.
@macecik bi soru sordu, bize de soru hakkı doğdu. cevap sırası onda.
du bakim ne dicek gelen cevaba göre değerlendiricez
Diğer yerlerde gaz çıkartabilir bence, bu tam olarak bir neden sayılmayabilirsadece yatak odası mı ?
işte tam olarak orada bi sorun çıkmış olabilir, fırtlamış da olabilir. tam emin olamadım o civarda bişi işte.Diğer yerlerde gaz çıkartabilir bence, bu tam olarak bir neden sayılmayabilir
mantıklı. bana da alpelle sütlü içecekten alsna kanksben markete çekirdek almaya gidiyorum o zaman, cevapları izlerken iyi gider
gitmeden önce görmüş olsaydım alırdım kanks (( bi dahakine artıkmantıklı. bana da alpelle sütlü içecekten alsna kanks
canın saolsun kanks. neyse ki dolapta 13 tane kaldı... bi süre idare eder benigitmeden önce görmüş olsaydım alırdım kanks (( bi dahakine artık
oo bakıyorum da fakfakir dediğimiz oğlan zengin çıktı rıza babaaacanın saolsun kanks. neyse ki dolapta 13 tane kaldı... bi süre idare eder beni
zengin değil de dün gece rulette biraz şanslıydım diyelim kajdksaoo bakıyorum da fakfakir dediğimiz oğlan zengin çıktı rıza babaaa
işte imanla paranın kimde olduğunun belli olmadığı kapı gibi bir örnekk
o şans bi bana gülmüyo mekazengin değil de dün gece rulette biraz şanslıydım diyelim kajdksa
meka bilişim sponsorluğunda işlem yapmayınca olur öyle kanks.o şans bi bana gülmüyo meka
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.