o da var tabiNikah memuru?
evlenmeden olmazz
o da var tabiNikah memuru?
ben bilmem. benim vitrin budur alskdsadşimdi koca metropolle allahın unnuttuğu denizli aynı mı sen de kanks yaa
Bende çift var da kişilik yok🤪götümüzde don yok kanks ne çifti ne kişiliği
Bu kira işinin de artık semt ayrımı kalmadı 🚬benimki 1+1 bahçe katı 8k
Nereden biliyorsun sormak istiyorum
fakiiirrrben bilmem. benim vitrin budur alskdsad
bakkaldan alırız kişilik sorun yok da yatak pahalıBende çift var da kişilik yok🤪
Neden ayrıldınız mahsuru yoksa sorabilir miyim?bi zamanlar biz de rahibe değildik herhalde, sevdiceğimiz vardı
Neden ayrıldınız mahsuru yoksa sorabilir miyim?
sorabilirsin. umarım cevap alabilirsin kasjdasdNeden ayrıldınız mahsuru yoksa sorabilir miyim?
madem bana havale olundu. mahsuru var kardeşim eski kötü anılardan soru almıyoruz yaa kapattıkNeden ayrıldınız mahsuru yoksa sorabilir miyim?
Ereksiyon hakimiyetinizi mi kaybettiniz?bu soruyu @alcatraz a havale ediyorum... o yanıtlasınn
Sizi aldattı mı yoksa?madem bana havale olundu. mahsuru var kardeşim eski kötü anılardan soru almıyoruz yaa kapattık
konunun benle alakası yok. ben çekirdek kola takılıp izledim.Sizi aldattı mı yoksa?
zaten beni en fazla 8-9 sene üzebilirler kanks, sonra ben de yoluma bakarım biliyonnmadem bana havale olundu. mahsuru var kardeşim eski kötü anılardan soru almıyoruz yaa kapattık
konunun benle alakası yok. ben çekirdek kola takılıp izledim.
bi kadın 2 şeyden soğur.
sence nedir bunlar ?
cıx, her etki bi tepki doğurur.ay nedir, ben de merak ettim bak şimdiii
o gavat hangilerini yaptı
Yatak odasında gaz çıkarması ve horlaması?konunun benle alakası yok. ben çekirdek kola takılıp izledim.
bi kadın 2 şeyden soğur.
sence nedir bunlar ?
sadece yatak odası mı ?Yatak odasında gaz çıkarması ve horlaması?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.