Öğrenmenin doğuştan var o özellik :))nerden öğrendin böle giderli olmayı sadkjal
Öğrenmenin doğuştan var o özellik :))
bizi de tanıştır kayseriliyse. yozgattan iyidir askdja
olur olur yeriz kasjdadO gelir buraya hepimizin agzina edip gider, hem kayserili hem Koç burcu sjsjjd fienaaa
Öğrenmenin doğuştan var o özellik :))
🥴eyvallah kardeşimde kübo ya söylemiştim onu
İnsanız biz çiçeğim elbette duygularımız olacakBu kişiye ve içinde bulunduğu duruma olaya bağlı. Mantık insanıysa mantığıyla duygusalsa duygularıyla..
Mesela ben mantık insanıyım. Ne zaman mantığımı devre dışı bırakıp duygularımla hareket etsem bi noktada işler sarpa sarıyor, zira bünye alışık değil. O noktada mantık devreye girmeye çalışsa da giremiyo far görmüş tavşana dönüyo ve o kararlar hayatımın içine eden kararlar oluyo.. sadece mantıkla hareket etmenin de bazı dezavantajları olsa da en iyi yol gerçekten bildiğin yoldur diyorum artık ben şahsen… ve iç sesim nokta atışı yapıyor eğer kulak vermeyi ve zamanını ayarlayabilirsem. Daha dengeli olmaya başladı bazı şeyler. Bence biraz daha zamanla ben olcam yaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.