Sıkma canını küboo kaybede kaybede kazanmasını öğreneceksin :)))Sizinde mantığınız mantiklidir, bende ondan kaybediyorum jdjjdj allah bi yerden veriyo bi yerden aliyo 😆
Sıkma canını küboo kaybede kaybede kazanmasını öğreneceksin :)))
😁
Aşık olunca herkes beynini çıkartıyor bir köşeye koyuyor hepimiz aptallaşiyoruzSizinde mantığınız mantiklidir, bende ondan kaybediyorum jdjjdj allah bi yerden veriyo bi yerden aliyo 😆
Kız muarrem çekilmiş ya gördün mü paylaştım seçim başlığındaAşık olunca herkes beynini çıkartıyor bir köşeye koyuyor hepimiz aptallaşiyoruz
Tıpkı a haber izlemek gibi bu mantıkla
aşk =a hbr kgkfk
Ama diğer siyasetçiler de biliyordu bunu R yapamadı atar gider yapıp batırdı açikcası 🥺Kız muarrem çekilmiş ya gördün mü paylaştyım seçim başlığında
Hayatımız kararlarımızla şekilleniyor çünküAsıl soru kendinizi neden böyle bir soru da hapsetmek zorunda hissettiğiniz? soru anlamsız bir soru... böyle şeyler ile kendinizi şartlandırmayın.
🤣Ben lazum purnumin diki nereya gelir isa orayaa hhaa
Noktayı koydu kurban olduğum jdjdjdAsıl soru kendinizi neden böyle bir soru da hapsetmek zorunda hissettiğiniz? soru anlamsız bir soru... böyle şeyler ile kendinizi şartlandırmayın.
Valla benim hapsettiğim yok başkarı için bir şey diyemem.Asıl soru kendinizi neden böyle bir soru da hapsetmek zorunda hissettiğiniz? soru anlamsız bir soru... böyle şeyler ile kendinizi şartlandırmayın.
nerden öğrendin böle giderli olmayı sadkjal
bizi de tanıştır kayseriliyse. yozgattan iyidir askdjaJdkdj kayserili kankam vardi ondan öğrendimde, son yillar gider yapacagim kimse cikmiyor karsima hdjejd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.