Net rakamlar lazım bizeBaşlıktaki soru adet mi? Deste mi? Düzine mi?
Tamam işte mesela x kişisi cevap olarak 10 yazarsa;Net rakamlar lazım bize
Sen şöyle düşün rakamlar büyümesin pirinç tanesi gibi düşün ama adet verme ayıp olmasın kaç kilo pirinç ederTamam işte mesela x kişisi cevap olarak 10 yazarsa;
10 adet mi?
10 deste mi? = 100 adet
10 düzine mi? = 120 adet
iş çıkmaza girebilir.
Sen şöyle düşün rakamlar büyümesin pirinç tanesi gibi düşün ama adet verme ayıp olmasın kaç kilo pirinç eder
Erkekler sanki kole heSen bu dünyaya fazlasın Erkeklerin aklını bulandırma pls düşünmeye sevk etme onları
Orta çağda olsak cadı der yaktırırdım seni halkı ayaklandırmaz misinErkekler sanki kole he
Yok yok merak etme kimse ayaklanmaz ksjsndjd orta cagda olsak ben de seni iron maiden'nin icinde agirlardim eger beni ihbar etmis olsaydin ajsjsjjOrta çağda olsak cadı der yaktırırdım seni halkı ayaklandırmaz misin
Resmen aşk yaYok yok merak etme kimse ayaklanmaz ksjsndjd orta cagda olsak ben de seni iron maiden'nin icinde agirlardim eger beni ihbar etmis olsaydin ajsjsjj
Havalar ısınıyor derken Kar yağdı burayaNiye durup durup bizi yakıyorsun sen
Bir kere daha aşık oldumBidaha dusun ama pek konforlu bir yer degil aksjndbd
Ekli dosyayı görüntüle 5662
Oysa avatarın ne kadar masum sjsnBir kere daha aşık oldum
Seri katiller de masum durur geyşalar da hanımhanımcık pofidik kedinin bebeğini alsan yanından pitbull saldırısı gibi mahvederOysa avatarın ne kadar masum sjsn
Jan dark cikti kız
He avatarima bakma ben wildcat'im diyosun yani. DSeri katiller de masum durur geyşalar da hanımhanımcık pofidik kedinin bebeğini alsan yanından pitbull saldırısı gibi mahveder
MiuwwHe avatarima bakma ben wildcat'im diyosun yani. D
Bence avatar olarak furby kullan. Tam takindigin tarza uygun, hem pofoduk hem tehlikeli bir karakter
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.