Kesinlikle katılmıyorum. En güzeli Türk kadını Özbekistanlı , Azerbaycanlı , KKTC , Türkmenistan vsAsyalılar
Ruslar
Ukraynalılar
Ve sarışınlar olarak bir hareme sahip olmak ister her erkek o yüzden böyle azılı teke gibi sağ sol yapıp bir yerde sabit kalamazlar 😏
Anlıyorum ama bazı adamlar bu kategoriyi seviyor 🤷♀️Kesinlikle katılmıyorum. En güzeli Türk kadını Özbekistanlı , Azerbaycanlı , KKTC , Türkmenistan vs
Adam demiyek erkek desekAnlıyorum ama bazı adamlar bu kategoriyi seviyor 🤷♀️
Neden.?Adam demiyek erkek desek
erkek cinsiyettir, adam olgun davranışlı kişidir.Neden.?
O halde adam gibi adamlara hasret kaldık diyelim..erkek cinsiyettir, adam olgun davranışlı kişidir.
Ama kimle Koç - Boğa - Aslan - yay -balık bayanları yoksevişin sevişin
Geri kalan burçlar yetmez miAma kimle Koç - Boğa - Aslan - yay -balık bayanları yok
Bakalım içlerinden kimle uyum güzel olacakGeri kalan burçlar yetmez mi
🚬Bir kadın aynı anda kac erkeği sevebiliyorsa
Sevmek yalnizca kadin erkek iliskisi ile alakali bir sey degil. Bir filmi sevebilirsin, bir kediyi, bir ideolojiyi ya da doğayı.
Eger kasit iliskiyse sevmek zaten insan dogasi geregi olusur. Ozunde bu bir tutkudur. Cok sevmek ya da az sevmek yoktur. Kisinin sizde ki anlam orani ile alakalı tayin edersiniz bu olguyu.
He illa ki erkek gomelim diyorsaniz. Ureme ic gudusu kadinlarda oldugu gibi islemediginden, biraz daha fazla ureme ihtiyaci duyarlar yapisal olarak ama extrem bir istatistikte degil bu sayi.
Eger kadinlar da da nymphomani varsa bir cok kisi sevebilme ihtimali olan bir cinsiyet.
Erkeğin kadına tapması gibi guce tapan kadının biraktigi enkaz erkekleride gormezden gelemeyiz.
Ancak tur geregi erkek ureme icgudusu daha fazladır. Fakat hangi cinsin daha cok kisi sevebilecegi durumu sosyolojik olarakta, ruhsal olarakta degiskenlik gosterir.
Maalesef oyle ama erkek en ikna edilesi varlik kadinlar icin bir de bu acidan bak. D
Sen bu dünyaya fazlasın Erkeklerin aklını bulandırma pls düşünmeye sevk etme onlarıMaalesef oyle ama erkek en ikna edilesi varlik kadinlar icin bir de bu acidan bak. D
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.