Düşünceleriniz nelerdir?
(: Delirmedim deme şimdi banaSevgiden delirttiğin oldu mu
Bizde yalan olmaz gardaş (.bunlar doğru evet benim tanıdığım balıklara da uyuyor
eee elbette her türün arızalısı çürüğü çıkıyor işteAnlamayız abi.
Öyle gorunmeyen ama saman altından su götüren de var, öyle görünüp aslında olmayan da..
@CipraLex zehirlendi mi yoksa yine@Chen ben balık erkekleriyle sohbet etmiyorum artik, hepsi birakip gidiyor yoksa..
Bknz
@CipraLex @RumuZNeyimE 🥲
Lütfen başkasının yedigi poklar haltlar için evde uslu uslu chat yapan yorumlasan benimde günahımı almayın (:@Chen ben balık erkekleriyle sohbet etmiyorum artik, hepsi birakip gidiyor yoksa..
Bknz
@CipraLex @RumuZNeyimE 🥲
@CipraLex zehirlendi mi yoksa yine
Pastırmaya tövbe edip yine pastırma yiyor fndnBu sefer ne yediki?
benim karşılaştığım balıklar aşırı sadıklardı şahsen :O
ben buldum da kader bizi birbirimize uydurmadı işte, dengini bulsan ne olacak işte illa bir şeyler çıkıyor 🚭 (sigara emojisi olarak bunu bulabildim, idare edin)ne demiş lara ablamız;
bizim kaderimiz böyle, doğuştan hiç şanşımız yok .s.s
düşemedik dengi dengineee, mutluluğa hakkımız yok ((
adam gibi adam yok nerde adam ya da bize rast gelmez....
hele bakın bakın hele millette kare kare bize tek as gelmez
yolunu tutan tutan bulanı hemen yutar bize lokma vermez.......................... 🚬
ben buldum da kader bizi birbirimize uydurmadı işte, dengini bulsan ne olacak işte illa bir şeyler çıkıyor 🚭 (sigara emojisi olarak bunu bulabildim, idare edin)
tamamdır şimdiden hazır edeyim...
elbette yoksa anlamı kalmaz :)ben gelmeden çalma ama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.