Düşünceleriniz nelerdir?
Kan kusarsın, kızılcık şerbeti izledim dersin artık.ben bilmem. neyse akşama kızılcık şerbetim geliyomuş, yarın oturur izlerim misss
Kesinlikleee, o kişi hakkında uyaran olunca da o kötü olur :)Anlayamazsınız başiniza gelmesi lazım
Eğer aşiksanız gözünüze perde iner
Normal zamanda dikkatli davranıp iyi analiz edebiliyor oluşunuza güvenmeyin aklınız sizde değilken zaten düşünemezsiniz
Bir başkasının ilişkisini, karakterini eleştirirken gözünüz açıktır kendi ilişkiniz için kördür
Dışarıdan bakmayız o zaman.Bana da çapkın diyorlarmıṣ 🚬 dışarıdan baksan süt dökmüş kediyim
Ama @pumpkin görmesin, sonra balık burclarina kiziyo
benim karşılaştığım balıklar aşırı sadıklardı şahsen :Olütfen balık burçlarının aynı anda 564849 kişiye boncuk dağıttığını tartışmayalım artık... 🚬 ve benim hep balıklarla imtihan olduğumu ((((((
Demek ki kız balıklar sadık oluyorbenim karşılaştığım balıklar aşırı sadıklardı şahsen :O
valla öyle, o ilişkilerim ben bitirmesem hiç bitmez gibiydiDemek ki kız balıklar sadık oluyor
Ben erkek balık bende sadigim (: niye diğer ipnelerin günahını ben çekeyim (:Demek ki kız balıklar sadık oluyor
Madem sadıktı da niye bitirdinvalla öyle, o ilişkilerim ben bitirmesem hiç bitmez gibiydi
Sen de mi balıksınBen erkek balık bende sadigim (: niye diğer ipnelerin günahını ben çekeyim (:
geleceğimize mani olan durumlardan dolayı, geleceği göremediğim ilişkiye karşı motivasyonumu kaybediyorum ne yapayım :)Madem sadıktı da niye bitirdin
Sevgiden delirttiğin oldu muEwet benim (:Ekli dosyayı görüntüle 6723
bunlar doğru evet benim tanıdığım balıklara da uyuyorEwet benim (:Ekli dosyayı görüntüle 6723
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.