Arkadaşlar eskiden 3 4 sene önce beynim çok iyi çalışırdı fakat artık çalışmıyor çok çabuk sıkılıyorum eskiden bi kişiye 100 tane soru sorarken 5 soru soruyorum bide sürekli aynı sorular bunun gibi bi çok şey var nasıl düzeltebilirim ?
Beyninin çalışıyor oluşu verimli bir düşünce yapısına sahip olacağı anlamına gelmez beyin iptal odak sorunu yaşıyor hayattan tat almama ve verimsiz geçen birgün buyur burdan yakBeyni calismasa bilgisayar basin da olmaz.
Beyninin çalışıyor oluşu verimli bir düşünce yapısına sahip olacağı anlamına gelmez beyin iptal odak sorunu yaşıyor hayattan tat almama ve verimsiz geçen birgün buyur burdan yak
Ben okurum/okudum senin idrak edemediğin şey z kuşağının senin dilini anlamayacak olması. Onlara net bir dille biraz daha pc başında flörtleşirse hareketsizlikten öleceğini söylemek en etkili cevapBu soylediklerin zaten benim soylediklerimi destekliyor.Mesajimi bir daha oku istersen.
Ben okurum/okudum senin idrak edemediğin şey z kuşağının senin dilini anlamayacak olması. Onlara net bir dille biraz daha pc başında flörtleşirse hareketsizlikten öleceğini söylemek en etkili cevap
Pedagog dur o pedagok olsa duramazdınız hadi susta şunu dinleyelimSimdide idrak edemedigimden dem vuruyorsunuz. :)
Hepimiz bir sekil de olecegiz.Ben arkadasin durumunu cidiye alip,ciddi bir cevap yazdim.Konuyu acma maksadini bilemiyorum,belki de laf olsun torba dolsun amaci ile soru soruyor.Benim cevabimin size mantiksiz geldigi gibi,sizin cevaplariniz da bana pek tatmin edici gelmedi.İnsallah pedagok vs degilsinizdir.
Pedagog dur o pedagok olsa duramazdınız hadi susta şunu dinleyelim
View: https://youtu.be/8WYHDfJDPDc
valla seni bilmem ama soru sorduğun kişiler açısından çok hayırlı olmuşeskiden bi kişiye 100 tane soru sorarken 5 soru soruyorum
Belirli bir raddeden sonra,kisi guzelligin degil hakikatin temasasi tefekkurune ram oluyor.Sendeki bu halden,bundan kaynakli olsa gerek.
İnsan hasta olursa doktora,hayvan hasta olursa veterinere goturmek icab eder.Peki esref-i mahlukat olan insan manasizlasinca ne yapmali?Bir sekil de insan oldugu hakikatini tahayyul edip,ozun de hakikati aramali.Bu nasil olur dersen,tefekkur dinamitinin fitilini atesleyecek kitap,film,gezi,insanlar vb.eser,sanat veya biyografiler okumali,izlemeli veya metazori de olsa bu yonde ilerlemelisin.İsteesen sana sayfalari az,ama konusu derin ve guzel bir kitap tavsiye edebilirim.
Musade ederseniz ben size hediye edeyim.Tesekkür ederim @Frithjof , ilk firsatta tedarik etmeye çalışacağım, güzel denk geldi
Calismiyorsa, inzivaya cekilmen gerekir.
Dinlenmen lazim.
Akü bitmis.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.