Beynim çalışmıyor

Arkadaşlar eskiden 3 4 sene önce beynim çok iyi çalışırdı fakat artık çalışmıyor çok çabuk sıkılıyorum eskiden bi kişiye 100 tane soru sorarken 5 soru soruyorum bide sürekli aynı sorular bunun gibi bi çok şey var nasıl düzeltebilirim ?

De-Niro

Bronz Üye
Beyninin çalışıyor oluşu verimli bir düşünce yapısına sahip olacağı anlamına gelmez beyin iptal odak sorunu yaşıyor hayattan tat almama ve verimsiz geçen birgün buyur burdan yak

Bu soylediklerin zaten benim soylediklerimi destekliyor.Mesajimi bir daha oku istersen.

• Beğen
Tepkiler: CaT

Ahu

Es
Uzaklaştırıldı
Bu soylediklerin zaten benim soylediklerimi destekliyor.Mesajimi bir daha oku istersen.
Ben okurum/okudum senin idrak edemediğin şey z kuşağının senin dilini anlamayacak olması. Onlara net bir dille biraz daha pc başında flörtleşirse hareketsizlikten öleceğini söylemek en etkili cevap

Ahu

Es
Uzaklaştırıldı
Aslında pcsine sızıp 6 gün içinde öleceksin dersek korkar ve hayata karışır

De-Niro

Bronz Üye
Ben okurum/okudum senin idrak edemediğin şey z kuşağının senin dilini anlamayacak olması. Onlara net bir dille biraz daha pc başında flörtleşirse hareketsizlikten öleceğini söylemek en etkili cevap

Simdide idrak edemedigimden dem vuruyorsunuz. :)

Hepimiz bir sekil de olecegiz.Ben arkadasin durumunu cidiye alip,ciddi bir cevap yazdim.Konuyu acma maksadini bilemiyorum,belki de laf olsun torba dolsun amaci ile soru soruyor.Benim cevabimin size mantiksiz geldigi gibi,sizin cevaplariniz da bana pek tatmin edici gelmedi.İnsallah pedagok vs degilsinizdir.

• Beğen

Ahu

Es
Uzaklaştırıldı
Simdide idrak edemedigimden dem vuruyorsunuz. :)

Hepimiz bir sekil de olecegiz.Ben arkadasin durumunu cidiye alip,ciddi bir cevap yazdim.Konuyu acma maksadini bilemiyorum,belki de laf olsun torba dolsun amaci ile soru soruyor.Benim cevabimin size mantiksiz geldigi gibi,sizin cevaplariniz da bana pek tatmin edici gelmedi.İnsallah pedagok vs degilsinizdir.
Pedagog dur o pedagok olsa duramazdınız hadi susta şunu dinleyelim

View: https://youtu.be/8WYHDfJDPDc

CaT

🎈
Board Admin
Belirli bir raddeden sonra,kisi guzelligin degil hakikatin temasasi tefekkurune ram oluyor.Sendeki bu halden,bundan kaynakli olsa gerek.

İnsan hasta olursa doktora,hayvan hasta olursa veterinere goturmek icab eder.Peki esref-i mahlukat olan insan manasizlasinca ne yapmali?Bir sekil de insan oldugu hakikatini tahayyul edip,ozun de hakikati aramali.Bu nasil olur dersen,tefekkur dinamitinin fitilini atesleyecek kitap,film,gezi,insanlar vb.eser,sanat veya biyografiler okumali,izlemeli veya metazori de olsa bu yonde ilerlemelisin.İsteesen sana sayfalari az,ama konusu derin ve guzel bir kitap tavsiye edebilirim.

Bize tavsiye edebilirsin sevgili @Frithjof

CaT

🎈
Board Admin
Mihail Nuayme'nin Kendini Arayan Adam eseri,insanin mahiyeti ve muhtevasi hakkin da,az ve oz olmasi hasebiyle okudugum en iyi kitap.Olaki oku imkaniniz olursa,kesinlikle okumalisiniz kiymetli @Küboo

Tesekkür ederim @Frithjof , ilk firsatta tedarik etmeye çalışacağım, güzel denk geldi

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
Beyin bedava çalıştırmaya bilene.
Sen hayattan sıkılmışsın o yüzden beynin çalışmıyor sanırım , biraz saksıyı çalıştır uzaylıların var olduğuna inan ve beyninin çalıştığına inan :D

• Sırıt
Üst Alt