Arkadaşlar eskiden 3 4 sene önce beynim çok iyi çalışırdı fakat artık çalışmıyor çok çabuk sıkılıyorum eskiden bi kişiye 100 tane soru sorarken 5 soru soruyorum bide sürekli aynı sorular bunun gibi bi çok şey var nasıl düzeltebilirim ?
okumuyorum.Kitap okuyormusun dostum?
okumuyorum.
Vallaha eskiden konuştuğum konular oyunlar vardı playstation falan ama artık onlarda ilgimi çekmez oldu.Buyuk eksiklik ama ustesinden gelirsin.Neleri seversin,seni ne meraklandirir?
Vallaha eskiden daha bilgiydim öyle söyleyim tabi çok değil ama bundan daha iyiydi şimdi ufkum çok kapalı.Beynin çalışmıyor değil genç eski hevesin kalmamış hevesin kaçmış sorun bu
Telde pcde falan fazlamı kalıyorsun dediğim gibi kafa dolu olunca ve heves kaçınca odak sorunu oluyorVallaha eskiden daha bilgiydim öyle söyleyim tabi çok değil ama bundan daha iyiydi şimdi ufkum çok kapalı.
sabahtan akşama kadar pcdeyim sadece 1 saatlik arada dışarı çıkıyoruz o kadar.Telde pcde falan fazlamı kalıyorsun dediğim gibi kafa dolu olunca ve heves kaçınca odak sorunu oluyor
Şuan soruna cevap verdin topic cevaplandı. Aradığın cevaplar kendindeymiş baksabahtan akşama kadar pcdeyim sadece 1 saatlik arada dışarı çıkıyoruz o kadar.
Vallaha eskiden konuştuğum konular oyunlar vardı playstation falan ama artık onlarda ilgimi çekmez oldu.
akşama kadar müzik ve twitch.Şuan soruna cevap verdin topic cevaplandı. Aradığın cevaplar kendindeymiş bak
Peki ne yapıyorsun pcde ?
Beynin ambalaj olmuştur 3 gün kapat neti fişleri çek ayrıca o twitch de seni yorar tatlı mı krinç mi tatlı tatlımı krinç mi oooakşama kadar müzik ve twitch.
twitch neden yorar.Beynin ambalaj olmuştur 3 gün kapat neti fişleri çek ayrıca o twitch de seni yorar tatlı mı krinç mi tatlı tatlımı krinç mi ooo
Beynim çalışmıyor diyor sen Osmanlıdan girmiş milattan sonrasına randevu almışsın çocuk error veriyor şuan 404 font muydu oBelirli bir raddeden sonra,kisi guzelligin degil hakikatin temasasi tefekkurune ram oluyor.Sendeki bu halden,bundan kaynakli olsa gerek.
İnsan hasta olursa doktora,hayvan hasta olursa veterinere goturmek icab eder.Peki esref-i mahlukat olan insan manasizlasinca ne yapmali?Bir sekil de insan oldugu hakikatini tahayyul edip,ozun de hakikati aramali.Bu nasil olur dersen,tefekkur dinamitinin fitilini atesleyecek kitap,film,gezi,insanlar vb.eser,sanat veya biyografiler okumali,izlemeli veya metazori de olsa bu yonde ilerlemelisin.İsteesen sana sayfalari az,ama konusu derin ve guzel bir kitap tavsiye edebilirim.
Aşk desen var meşk desen var takip sahip cazip hangisi seni yormaz ?twitch neden yorar.
twitch zaten bunun sebebi olduğunu düşünüyorum sadece twitche bağlı yaşamaya başladım.Aşk desen var meşk desen var takip sahip cazip hangisi seni yormaz ?
Ozaman ben seni şuan bitkisel hayata bağlıyorum sevdiklerine bişey söylemek ister misin son olarak ?twitch zaten bunun sebebi olduğunu düşünüyorum sadece twitche bağlı yaşamaya başladım.
Beynim çalışmıyor diyor sen Osmanlıdan girmiş milattan sonrasına randevu almışsın çocuk error veriyor şuan 404 font muydu o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.