galatasaray
biz senle anca ikiz alevdeki yin yang oluruz
galatasaray
Gidim okuyayım bakim o neymişbiz senle anca ikiz alevdeki yin yang oluruz
ay ben seni kaçırmiim yaa ne kadar da tam koç burcu bir bey araştırma desen var, merak desen varGidim okuyayım bakim o neymiş
Tostumu yedimay ben seni kaçırmiim yaa ne kadar da tam koç burcu bir bey araştırma desen var, merak desen var
miamide misin aramızda okyanuslar mı varr .s.sTostumu yedim
Valizim hazır
Bekliyorum…
Hayır tabiki demiamide misin aramızda okyanuslar mı varr .s.s
yine kandırıldım yaniii .s.s neyse orası çok uzaktı zatenHayır tabiki de
Sağına dön bak ben oradayım
.özelaç
:)
Evi satmayayım o zaman yazları giderizyine kandırıldım yaniii .s.s neyse orası çok uzaktı zaten
satma tabi delirdin mi sen gayrimenkul satılmaz hep alınır sürekli alınır zihniyetiyle büyütüldüm benEvi satmayayım o zaman yazları gideriz
Ahan da aradığım hatunsatma tabi delirdin mi sen gayrimenkul satılmaz hep alınır sürekli alınır zihniyetiyle büyütüldüm ben
Okumadan şöyle şeyler yazıyorsun gibi geliyorpaylasim icin tskler
Ahan da aradığım hatun
Yıllardır seni mi arıyordum ben
ee napalım emegıne saglık diyoruz işte emek var sonuçtaOkumadan şöyle şeyler yazıyorsun gibi geliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.