2 gün sonra yanlışlıkla kıydım filan falan deme deTeknik admin olarak nikahınızı da ben kıyayım barii
şlkşlkşlk
ps: bende cübbe var cübbe almana gerek yok
2 gün sonra yanlışlıkla kıydım filan falan deme deTeknik admin olarak nikahınızı da ben kıyayım barii
en git smiley ekle izdivacıma gölge ediyo smileysizlikTeknik admin olarak nikahınızı da ben kıyayım barii
Yapın ismi benim ismim olacak bana neağzından bal damlıyor sanki
bence de çocuk mocuk yapmayalım
sen formunu kaybetme
taşıyıcı anne filan ayarlarız birşeyler
bana böle şeylerle gelağzından bal damlıyor sanki
bence de çocuk mocuk yapmayalım
sen formunu kaybetme
taşıyıcı anne filan ayarlarız birşeyler
daha çıkmadık mı yahubana böle şeylerle gel
şimdi madem çıkmaya hazırlanıyoruz bi yola; kriter analizine hazır mısın
bak ben bundan yıllar evvel forumun tekinde evlenmek istiyorum diye konu açmıştım bi sürü taliplerim olmuştu ama sonra hepsi yarı yolda bıraktı ona dönmesin bi kandırılmışlığı daha kaldıramaz bu ponçik kalbim .s.s sorularım boşa gitmesin baştan emin oliim dedaha çıkmadık mı yahu
neyse gönder gelsin
işte halep işte arşın filan falan
maşallahbak ben bundan yıllar evvel forumun tekinde evlenmek istiyorum diye konu açmıştım bi sürü taliplerim olmuştu ama sonra hepsi yarı yolda bıraktı ona dönmesin bi kandırılmışlığı daha kaldıramaz bu ponçik kalbim .s.s sorularım boşa gitmesin baştan emin oliim de
ya benimsin ya kara toprağın gibi oldu buBiri ya sevgilimdir ya da dış kapımın mandalı bile değildir…
Benlik degil.
Çiçeğim karşidakinin duygularını bilemiyoruz ki ilişkiye başlamadanBiri ya sevgilimdir ya da dış kapımın mandalı bile değildir…
Benlik degil.
yok dur bi ekonomi kötü hemen masrafa girmemaşallah
tüm saf temiz duygularım ile geldim. yeşilçam filmlerindeki tarık akan, cüneyt arkın, kartal tibet, ayhan ışık misali.
sabah brunchtan sonra geleyim mi çiçek çikolata ile?
zenin için kredi çeker gene de alırım.yok dur bi ekonomi kötü hemen masrafa girme
ilk sorum geliyor hazır msıınnnn
burcun ne (güneş-yükselen-venüs haliyle diyebilirsendi çok mutlu olurdum ama nasıl bildiğini sorgulardım )zenin için kredi çeker gene de alırım.
zor olmasın, bildiğim yerden sor
halis malis koçburcun ne (güneş-yükselen-venüs haliyle diyebilirsendi çok mutlu olurdum ama nasıl bildiğini sorgulardım )
(( bu beni üzdü 2 cambaz 1 ipte nası oynucaz .s.shalis malis koç
yükselip yükselmediğini bilmiyorum
(( bu beni üzdü 2 cambaz 1 ipte nası oynucaz .s.s
tamam zeka ışıldamasından mütevellit 2. soruya geçiyorum
sen iste cambazlıktan bugün emekli olurum
sana ne lazım tam olaraktamam zeka ışıldamasından mütevellit 2. soruya geçiyorum
sarışın kumral esmer sen hangisisin
neyse son soruyu da sorayım artıksana ne lazım tam olarak
yarın yaptırayım hemen
şlkşlkşlkşlkl
esmer
galatasarayneyse son soruyu da sorayım artık
hangi takımı tutuyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.