yeni aşk
ya hiç öğrenmeseydin ?bunu bi kac yil önce bilseydim keske :)))
Seni yiyip yiyip kilo almayanlar konusuna alalımSekiz yaşında aşık olduğum öğretmenin tayini çıkınca bulgur pilavı yemiştim burnumu çeke çeke. Lisede çiğ köfte. Üniversitede balık ekmek. Bol yemek çok çok yemek. Bütün acıların şifası yemek yemek.
Kimmiş o? Gayette güzel kilo alıp sonra saya saya da kilo verenlerdenim ben:)Seni yiyip yiyip kilo almayanlar konusuna alalım
O kadar çok yiyoyrum dedin ki :) bir an Dünyaları yiyen ama mankenleri çatlatan arkadaşlarımızdan zannettim seni deKimmiş o? Gayette güzel kilo alıp sonra saya saya da kilo verenlerdenim ben:)
Yani yaş araliklari bakarsak süreklilik yok. Ne catlarim ne catlatirim. Mutfağın kapısına beşten sonra kilit vuruyorum. Sakin sakin oturuyorum @FrenkO kadar çok yiyoyrum dedin ki :) bir an Dünyaları yiyen ama mankenleri çatlatan arkadaşlarımızdan zannettim seni de
5 ten sonra kapı kilitlemek miiiii aman yareppiYani yaş araliklari bakarsak süreklilik yok. Ne catlarim ne catlatirim. Mutfağın kapısına beşten sonra kilit vuruyorum. Sakin sakin oturuyorum @Frenk
olmuyor, sürekli yenisi diorsunuz : )
insanlarin yeniden asik olma Dügmesimi var , varsa ne olur bana da söyleyin basayim artik . )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.