Sıkıntı yok benden günde bir ananas çalışırAnasin adeti 60 TL olmuş (: idareli yiyin damitarak akitin denetin ( :
(; Bu nasıl bir performans bir yokluk beline eline kuvvet (:Sıkıntı yok benden günde bir ananas çalışır
Şşş çaktırma, denemeye gönüllü çıkmayacağı için bol keseden sallıyorum(; Bu nasıl bir performans bir yokluk beline eline kuvvet (:
Şşş çaktırma, denemeye gönüllü çıkmayacağı için bol keseden sallıyorum
erkeklerin hepsi abimdir saygılar(: yumsak erkek arkadaşlar gözü karartmis öpüyor dikkat et
(: Kalkmisin abisi olmaz haahaherkeklerin hepsi abimdir saygılar
@pumpkin halk zaten bu yüzden diyetisyene gitmiyor
Çünküüü zaten ekmağneen doymaya çalişmasa kilo almaz 🚬
Milletin katığı yok ya
Bi yedikleri ekmek zatenhe iyi bari sorun bende değilmiş, halk zaten diyetisyene gitmiyomuş
ben bi rahatladım şu ann .s.s
Bi yedikleri ekmek zaten
Onu da keserek ne yicez
Benim bilgim şu yönde 40 günde. Matematiğin değilde, gastronominin konusu sanki 🙂Yani bence de 70 güne 70 ve katlarınca tahliye edilir diye düşündüm ama jfjdj çok da işin matematiğine girip @-a- bey ile çarpişmak istemiyorum
@pumpkin açiklamişti akşamdan suya ıslatın sabah haşlarsınız mı öyle bişi demiştiBenim bilgim şu yönde 40 günde. Matematiğin değilde, gastronominin konusu sanki 🙂
Neyi ıslatıyoruz? Neyi haşlıyoruz? 🙂@pumpkin açiklamişti akşamdan suya ıslatın sabah haşlarsınız mı öyle bişi demişti
Bişi demişti ama hatırlamıyoruum bir gün önce mi sabahtan mi bir zaman yiyin dedi ama @pumpkin kendisi gelince söölesin çünkü bu konuda en yetkili kendisiNeyi ıslatıyoruz? Neyi haşlıyoruz? 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.