(: Ben yorum yaptimya bisiler olabilirbu ekonomik şartlar altında libido mu kaldı bacım
(: Ben yorum yaptimya bisiler olabilirbu ekonomik şartlar altında libido mu kaldı bacım
(: Ben yorum yaptimya bisiler olabilir
Nasıl düşünceli hocam yaaa dostlar başına 🥰
İlki neydi (.Profil resmi değiştirmiş olsanda, ilki hala aklimda
Bende diyorum ananas kokusu nerden geliyor.
vay vay denenmiş bile, biz burda neyi tartışıyoruzBende diyorum ananas kokusu nerden geliyor.
vay vay denenmiş bile, biz burda neyi tartışıyoruz
konu başlığına baksanaMarketteki ananası konuşmuyor muydunuz?
İlki neydi (.
(: Unut gitsin yaşlandıYakışıklı bir adam💃
Ananas gördüm girdim ben.konu başlığına baksana
Ananası biz erkekler olarak tüketeceğiz, hatunlara aromasını aktaracağız hahahaAnanas gördüm girdim ben.
Tersi de ise yarıyor muymuş?Ananası biz erkekler olarak tüketeceğiz, hatunlara aromasını aktaracağız hahaha
bilmem ki hiç ananas yedirip aromasına bakmadım şahsenTersi de ise yarıyor muymuş?
bilmem ki hiç ananas yedirip aromasına bakmadım şahsen
evet ama öncelikle bir adet hatun lazım ananas kolayBunu deneyimlemek daha basit olabilir ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.