Tadına bakmak isteyen pek hatun olmadığı için çok lazım olmayacak sanırım bu bilgi
o olayı yapmaya razı olsun da ananas kolay hahahaBelki Ananas seven bir hatun bulursun :))
evet cinsellikte bu gibi durumlarda sperm`i belirli bir kıvama getirmek için kullanılar item`lar ya da vajina kokusunu gidermek için sprey yahut losyonlar mevcut.
aynen enfeksiyon, mantar vs belirtisiKadınlar icin öyle losyonlaro tavsiye etmiyorlar ph degerini düsüyormus galiba, ama koku varsa bir sorun var demektir..
sperm tadı ve kokusunun erkeğin kendi kimyasına, yiyip içtiklerine göre değiştiğini duymuştum ben de ama birisi üzerinde denemedim şahsenDeneyimini paylaşmak isteyen yokmu? Ben doğruluğu varmi diye merak etmiştim:)))
@SleepleSsS hocamız bize bunu öğretmişti zaten
Doğrusperm tadı ve kokusunun erkeğin kendi kimyasına, yiyip içtiklerine göre değiştiğini duymuştum ben de ama birisi üzerinde denemedim şahsen
Yok konu yoktu ama konu arasında gizli bilgiler Verdi hangi konu hatırlamıyorumKonu varmıydı? Açıkçası bakmadım, karşıma bzmu çıkınca paylaşmak istedim :))
ARKADAŞLAR KARGO ÜCRETİNİ KARŞILARSANIZ BOŞA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİR GÜN PARFÜM ŞİŞESİNE KOYAR YOLLARIM.
ARKADAŞLAR KARGO ÜCRETİNİ KARŞILARSANIZ BOŞA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİR GÜN PARFÜM ŞİŞESİNE KOYAR YOLLARIM.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.