Benim demek cok isterdim bir çifte ait sanırım ama çok güzel bence..Bu çok hoş, kimin birisi bunlar 🥰
Sade bu irislerin çiftler için bilekliği var gördün mü? Senin gözün ondan, onunki sende
Evet gördüm çok güzeller ya bunun için gidip özel çekim yapıyorsun gözünün..Sade bu irislerin çiftler için bilekliği var gördün mü? Senin gözün ondan, onunki sende
benim gözüm sen de senib gözün ben de muhabbeti cidden iyi bi fikir mi BAK SADECE SORUYORUMNiye buruştun bana @uchiha :d
Eveeeet bileklikleri ve kolyesi hoşuma gitmişti, düşünsene her baktıkça aşkının gözünün içini görüyorsun daha ne olsun fjxj gözüm üstünde anlamı da olabilirbenim gözüm sen de senib gözün ben de muhabbeti cidden iyi bi fikir mi BAK SADECE SORUYORUM
ona gidip irisimizin fotosunu cekip bileklik yapacağız dediğim de bana "sen gerizeekalı mısın" demezse , buz kesilirim hkfkgkfkEveeeet bileklikleri ve kolyesi hoşuma gitmişti, düşünsene her baktıkça aşkının gözünün içini görüyorsun daha ne olsun fjxj gözüm üstünde anlamı da olabilir
Demez demez, gözlerinin içine bakmak istiyorum, sen yokken de gözümün tek gördüğü sen ol istiyorum deona gidip irisimizin fotosunu cekip bileklik yapacağız dediğim de bana "sen gerizeekalı mısın" demezse , buz kesilirim hkfkgkfk
Şırıl şırıl romantizm akıyorsunAdaklığa gideceğim, seçerim ordan besili bi kuzu.
Kadınlar hediyenin büyüklüğünü sevseler de mühim olan özel hissetmekona gidip irisimizin fotosunu cekip bileklik yapacağız dediğim de bana "sen gerizeekalı mısın" demezse , buz kesilirim hkfkgkfk
ormandan da toplayabilirdim kuzuları ama mağazaya gidiyorum DAHA NE İSTİYCEKKKKKKŞırıl şırıl romantizm akıyorsun
Demez demez, gözlerinin içine bakmak istiyorum, sen yokken de gözümün tek gördüğü sen ol istiyorum de
arkadaşlar romantizminizi bölüyorum ama ben bu durumda gerizekalı demesini tercih ederdim , yanlış anlaşıldım galiba fjsjfkdkfKadınlar hediyenin büyüklüğünü sevseler de mühim olan özel hissetmek
Yemezler içindeki aşık ateşli akrebi görebiliyorumarkadaşlar romantizminizi bölüyorum ama ben bu durumda gerizekalı demesini tercih ederdim , yanlış anlaşıldım galiba fjsjfkdkf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.