Başaklar kınayıp eleştirmeden duramazlar sen bunu kavga olarak algılıyorsunya sen tavuklarla bile kavga mı ediyon ne zorun var
Benim kardeşim başak hiç böyle yapmazBaşaklar kınayıp eleştirmeden duramazlar sen bunu kavga olarak algılıyorsun
O nerenin xs si aslanım 🤣🤣🤣🤣Kodlamalarım hatalı ama arif olan anlar.
XS normal marketlerde satılan en ufak boylu inorganik yumurta.
Hepsi Tavuk denen kanatlı kümes canlısına ait. Kuş/Güvercin/Bıldırcın vs değil.
Ekli dosyayı görüntüle 9817
Ekli dosyayı görüntüle 9818
Poposuna gayret tavuk ablanınKodlamalarım hatalı ama arif olan anlar.
XS normal marketlerde satılan en ufak boylu inorganik yumurta.
Hepsi Tavuk denen kanatlı kümes canlısına ait. Kuş/Güvercin/Bıldırcın vs değil.
Ekli dosyayı görüntüle 9817
Ekli dosyayı görüntüle 9818
Gezen tavuk yazan kutular satılıyor yaw migros onur carfursa falan kipa büyük marketlerde 1 numaralı tavuk yumurtası baya yaygınBiz hep 3 alıyoruz hormonlu hormonlu başka bir şans yok ki etrafımızda bütün tavuklar 3 numara yumurtlamış
Bizim sadece bim a 101 var Yakın çevrede şekerimGezen tavuk yazan kutular satılıyor yaw migros onur carfursa falan kipa büyük marketlerde 1 numaralı tavuk yumurtası baya yaygın
Dedim ya kodlamaları hatalı yaptım diye. XS olarak yazdığım yumurta normal marketlerde satılan yumurta boyutunda. Diğerlerinin küçüklüğünü göstermekti maksat.O nerenin xs si aslanım 🤣🤣🤣🤣
Senden hatalı işlem beklemeyenleri üzdünDedim ya kodlamaları hatalı yaptım diye. XS olarak yazdığım yumurta normal marketlerde satılan yumurta boyutunda. Diğerlerinin küçüklüğünü göstermekti maksat.
Sanırım maksat hasıl olmadı :)
İşlem yapmadığım için zaten kodları hatalı verdim ve en başa da yazdım "arif olan anlar" diye.Senden hatalı işlem beklemeyenleri üzdün
Cezasız mı kaldın yani?İşlem yapmadığım için zaten kodları hatalı verdim ve en başa da yazdım "arif olan anlar" diye.
Arifler beni üzdü aslında.
Herkes istediğinin yerinde olsa ben de Jeff Bezos'un yerinde olsam diye başlardım cümleme ama olmuyor işte.Yerinde olsam kendime ceza veririm @-a- ya kapının orda tek ayak üstü dur ya da bir gün boyunca hiç euro dolar elleme ne biçim ceza ama
Valla bende bulamayınca mecbur alıyorum 🤦0 ve 1 ile başlayanlar tercih sebeni ama bazen 3 ile başlayana da mahkum olduğum oluyor
Hapishanede ağır şartlar altında yumurtlatılan tavuklara üzülüyorum çok
pazardan köylülerden almak gerek. en pisleri seçip getiriyorlar organk görünsün diyeValla bende bulamayınca mecbur alıyorum 🤦
Öylede aldım bayat satıyor sorun yaşadım kodlu olan daha iyi denetimli en azındanpazardan köylülerden almak gerek. en pisleri seçip getiriyorlar organk görünsün diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.