Şekilleri çok şirin
Ne için sarimsakBizim kadim bilgiler de sarımsak diyordu. Ama o hastalık içindi galiba. Karıştırdım yumurtaları.
Sarımsak herşeye iyi geliyor boşver sennNe için sarimsak
Mantar ve enfeksiyonlar için. Bir gece vajinada bekletiliyordu. Su-jok yöntemini araştırırken denk gelmiştim.Ne için sarimsak
KORKUNÇMantar ve enfeksiyonlar için. Bir gece vajinada bekletiliyordu. Su-jok yöntemini araştırırken denk gelmiştim.
Evet evet duymuştum onu 🤞Mantar ve enfeksiyonlar için. Bir gece vajinada bekletiliyordu. Su-jok yöntemini araştırırken denk gelmiştim.
Su-jok yöntemi hakkında bilgi sahibi olmamızı ister misinMantar ve enfeksiyonlar için. Bir gece vajinada bekletiliyordu. Su-jok yöntemini araştırırken denk gelmiştim.
Evet. Ben üstün körü okumuştum. İyi olur.Su-jok yöntemi hakkında bilgi sahibi olmamızı ister misin
😁 O halde müsait olduğun zaman bu konuyu açarsan seve seve okuruz 🥰Evet. Ben üstün körü okumuştum. İyi olur.
En yakın zamanda.😁 O halde müsait olduğun zaman bu konuyu açarsan seve seve okuruz 🥰
İpini kaybetmeyin :)Akıllardaki tek soru! Geri nasıl çıkıyor?
İpin ucu önemliİpini kaybetmeyin :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.