5. Bölümde kaldım @CaT devamına fırsatım olmadım henüz
Fırsatım olunca izleyeyim tabi @CaT teşekkür ederim😁Izle, ilerledikce dizi oturmuṣ
Fırsatım olunca izleyeyim tabi @CaT teşekkür ederim😁
şaşkınlık yarattı bende tabiii dışında bulamamış olmam.
Evet bitirdim 😍
Eskilerini izledim sıra yenilerde ama zamanım var mı diye düşünüyorumZaten eski dizinin devami, tabii de seyretmeye baslasan cok anlamli olmaz, eski bölümlerini izlemedin .p
Evet bitirdim 😍
Tek rahatsızlığım İsmail'in aşırı öfkeli halı. Pammık gibi adam ne hale gelmiş. Birde o Sağdıç var ya neydi adı ekrandan girip ağzına patlatasım geldi😂😂 çok sinir oldum onun ağzına.
Yalnız bu sezon müzikler çok hoş değil miydi @CaT 🙈
Eskilerini izledim sıra yenilerde ama zamanım var mı diye düşünüyorum
Bu Kadroyu nasıl toplamış bunlar yaaaa ?Hımm ben hic izlemedin zannettim, yani bir saat sürüyor zaten bence güzel hele ki yayindaki yeni dizilere bakarak harkka :)
Evet sona doğru topladı.Ama düsünsene her bela onu buluyor 80 küsür bölümdür 😪😪😪 hangi sağdic kizzz... bahri mi ahaha
Ay sonlara dogru iyice oturdu ya dizi, ben ona sevindimmm 🤩🤩🤩 ilk bölümü cok acemi gibiydi
Evet sona doğru topladı.
Ay Bahri evet. Delirtti beni. 😂
Nasıl bir karakter yeminle işkence.
Allah o bahriyi bildiği gibi yapsın
eskiden yeniye hep aynı meymenetsiz
Neydi hareketibin adi, antiri bastimi
Bahrinin meleklerine ne demezsinNeydi hareketibin adi, antiri bastimi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.