Burç ayırt etmeye gerek yok kadın içinkadınını severim. balık dışı erkeklere lafım nütfen
Burç ayırt etmeye gerek yok kadın içinkadınını severim. balık dışı erkeklere lafım nütfen
Buraya iğrenc bir espiri yapardım ama örselenmekten korktuğum için yapmıyorumbana ilgisi olan bi yay erkeğiyle tanışmıştım geçen yaz. ben hayatımda kimseyle o kadar uyumlu olmamış konuşmadan anlaşmamıştım. boşuna yıllarca yay da yay diye tutturmamışım
tabi olmadı o ayrı
noluuuurrr yaaapppBuraya iğrenc bir espiri yapardım ama örselenmekten korktuğum için yapmıyorum
yapar mısın lütfennHayır hayır bunu yapamam linç edilmek istemiyorum yorgunum lkasd
Kapatalım bu meselyi yoksa kendimle tartısmak istemiyorum ljasdyapar mısın lütfenn
bi daha demiycemKapatalım bu meselyi yoksa kendimle tartısmak istemiyorum ljasd
Daha önce sövmüşüm zjzjjz evet eski sevgilim yaydı.........İkizler den beteri varsa oda bu işte
soruma cevap verene kadar lütfen muhatap olma benleeeSimdi hangisi doğru @keroLayn @Euneirophrenia
Bak bu özellik koçta da var sadakat duygusu yok.Balık erkeği seksen kat iyidir yaydan
Yay kadar özgürlük manyaklığı bahanesiyle aldatma tutkunu başka erkek türü yok aksine inanmam kalbim cısladı
Ah minnoş kalbimizi kıranların ağzına ıslak tuvalet terliği ile vurayımBak bu özellik koçta da var sadakat duygusu yok.
Versin valla gebersinler hepsi.Ah minnoş kalbimizi kıranların ağzına ıslak tuvalet terliği ile vurayım
Abv hepsinin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.