Senle karşılıklı fail yapmak bile zevkli 🤣🤣🤣🤣
Neye niyet neye kismet djsjsjs
Senle karşılıklı fail yapmak bile zevkli 🤣🤣🤣🤣
Kız ilk kez kediyi gece yalnız bıraktık ayy çok özledim burnumda misha tütüyor anammmNeye niyet neye kismet djsjsjs
Kız ilk kez kediyi gece yalnız bıraktık ayy çok özledim burnumda misha tütüyor anammm
Konserve kutularından kalemlik,
Yoğurt kaplarından saksı,
Dondurma kaplarından çekmece içi düzenleyici,
Maksimum yaratıcılığım bu kadar. Yaratıcılık da denmez buna, var olan şeyi ilk amacı dışında yeni bir amaç için kullanıyorum sadece...
Canım benim, bir güzel temizliyorsun o dediğim şeyleri. Sonra içine her ne istiyorsan onu koyuyorsun. Bu kadar, ekstra bir şey yapıştırma, sökme, ekleme yok.Tamam iste, aradigim olay peki nasil yapiliyor jsjsjs
Canım benim, bir güzel temizliyorsun o dediğim şeyleri. Sonra içine her ne istiyorsan onu koyuyorsun. Bu kadar, ekstra bir şey yapıştırma, sökme, ekleme yok.
Yoldayım dönüyom bir kaç saate evdeyim ve çok özledim naptı acaba bekledi mi bixi diyeNe zaman döneceksinizz? Kiyammmam aramistir senii
Yoldayım dönüyom bir kaç saate evdeyim ve çok özledim naptı acaba bekledi mi bixi diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.