Şu yorumlarda dondurma dışında her şekil konuluşmuş zaten. Yorumlardaki detaylandırma da sıkıntı yok da ben mi fesat oldum şimdi? Teoriden pratiğe dökülmediği kalmış yazılanların.senin için fesat bence alt tarafı dondurma .d sen ne anladın sjjsjs
Öyle olmaz. Rahmetli İbrahim Erkal'ın, Emine Ün'e yapıştırdığı gibi yapıştıracaksın. Abimiz tokat değil bildiğin sumsuğu koymuştu Emine Ün'e. Kadını hastaneye kaldırdılar.
Mesajım alıntılanmamış fakat bana sorduğunu zannediyorum.uhhm, dişlerin damakların hiç sızlamiyormu?
Sadece sen değil @Minyonita da öyle.Mesajım alıntılanmamış fakat bana sorduğunu zannediyorum.
-
Sızlasın, mazoşistim ben.
Bizi bu hale getirenler utansın mı diyeyim şimdi, bilemedim dndjdjSadece sen değil @Minyonita da öyle.
Valla ben getirmedim. Ama benle tanışan çoğu kız benden sonra dediğin gibi oldu ben ne yapayım?Bizi bu hale getirenler utansın mı diyeyim şimdi, bilemedim dndjdj
Senin minnoş minyonluğunun altındaki ponçikimsi psikopatı da biliyoruz. Rahat ol canım benim.@WarrenBuffett ben mazo değilim gayet ponçikimsi minnoş bir miyonum teneffüs ederim hıh..
Bi' cenabetlik mevcut o zaman sende .dValla ben getirmedim. Ama benle tanışan çoğu kız benden sonra dediğin gibi oldu ben ne yapayım?
Senin minnoş minyonluğunun altındaki ponçikimsi psikopatı da biliyoruz. Rahat ol canım benim.
O senin hemcinslerinde olmasın sakın?Bi' cenabetlik mevcut o zaman sende .d
Tanıştığın bütün hepsinde???O senin hemcinslerinde olmasın sakın?
Yok bazılarıyla çok pis kavga edip ayrıldık. Hepsi demeyelim. Ama azımsanmayacak çoğunluk diyelim.Tanıştığın bütün hepsinde???
Mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni dhdjddududu
Genel olarak insanlar manyadı bence....Yok bazılarıyla çok pis kavga edip ayrıldık. Hepsi demeyelim. Ama azımsanmayacak çoğunluk diyelim.
Lakin senin de hemcinslerin az manyak değil yani.
Olabilir. Bak şirin ve sevimli aynı zamanda ponçikimsi psikopat @Minyonita dudaklarını büzdü.Genel olarak insanlar manyadı bence....
Öyle bir tarif etti ki, dudaklarına yapışasım geldi @Minyonita, gel dndjdjdOlabilir. Bak şirin ve sevimli aynı zamanda ponçikimsi psikopat @Minyonita dudaklarını büzdü.
Neyse bununla alakalı bir şey diyecektim demeyeceğimÖyle bir tarif etti ki, dudaklarına yapışasım geldi @Minyonita, gel dndjdjd
Ben ne yaptım şimdi ya? Gayet masum ve suçsuzumOrtalığı karıştırdın zaten, git şuradan jddjjdd
kank küççük mü ısırıyorsunucunu ısırır dibini dilimle sıyırırım
kank küççük mü ısırıyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.