(: Keşke deprem olduğunu memelerde anlasaydikLamba deprem oldu mu diye baka baka 🚬
Bu çocuğu banlayın, başımıza iş açacak jdjdjddjjsjss(: Keşke deprem olduğunu memelerde anlasaydik
Kıbrıs kızlarının memesi yok mu(: Keşke deprem olduğunu memelerde anlasaydik
Bacım yapma söyle şeyler huzur İslam'da. (: Dicemde hocaların hali ortadaBu çocuğu banlayın, başımıza iş açacak jdjdjddjjsjss
Kıbrıs kızlarının memesi yok mu
hocam bombasın ya hahahaKıbrıs kızlarının memesi yok mu
Kıbrıs mı? 😞Yani @-a- ile beni Kıbrıs'a davet ediyorsun, otele doğru mu anladım?
Kıbrıs benim ömrümden 5ay yedi (yazıyla). Ağırlığımdan 12kg yedi (yazıyla). Bundan dolayı oraya karşı bir anti pati var içimde @FreyaKıbrıs mı? 😞
Kıbrıs benim ömrümden 5ay yedi (yazıyla). Ağırlığımdan 12kg yedi (yazıyla). Bundan dolayı oraya karşı bir anti pati var içimde @Freya
Maalesef.En sonunda yalnız gideceğim belli. Geçmiş olsun, askerlikmi?
(: Şeftali kebabida ismarlarizMaalesef.
2 kilo hellim peyniri ısmarlarsanız eşlik ederim ama :)
Şeftali severim, tüysüz olandan. (Nektarin)(: Şeftali kebabida ismarlariz
(: Merit Royal terasında ismarlarsin gelŞeftali severim, tüysüz olandan. (Nektarin)
Kebabını yemedim.
Peanut'da kahvaltı ısmarlasan yeter @suC 🙂
"Ismarlarım" yazmak istedin sanırım? :) Durduk yere hesabı bize kilitleme şimdi.(: Merit Royal terasında ismarlarsin gel
Pardon benden yahu (: ücretsiz olunca sıkıntı yok(:"Ismarlarım" yazmak istedin sanırım? :) Durduk yere hesabı bize kilitleme şimdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.