O da okusun ihtiyacı vardır belkiYazacağımda fotoğraflardan okuyamadım. Metrobüste yanımda oturan abla fotoğrafları kesiyor😂😅 abla beni etiket etmezse iyi
O da okusun ihtiyacı vardır belkiYazacağımda fotoğraflardan okuyamadım. Metrobüste yanımda oturan abla fotoğrafları kesiyor😂😅 abla beni etiket etmezse iyi
Bunu en iyi @Promete açiklar makaleyi kendisi daha iyi okumuş Bi de yanındaki teyze okumuş kfkdSonuç olarak her fırsatta sefişiyoruz yani dimi. Ben öyle anladım...
Fırsat buldukcaBunu en iyi @Promete açiklar makaleyi kendisi daha iyi okumuş Bi de yanındaki teyze okumuş kfkd
Haklısınız der geçerim arkaya geçmemHer alanda doyum güzeldir der geçerim arkaya😍
Sizin kıtada kızlar teklif ediyor diyorlar sen nasıl bulamadın kiHala tehlikedeyim yazık
Sizin kıtada kızlar teklif ediyor diyorlar sen nasıl bulamadın ki
makalenin sonu kullanılmaya kullanılmaya kuruyup düşer diye bitecek sanmıştım ama allahtan öyle bitmedi sonu:)Ekli dosyayı görüntüle 2990
Uzmanlar uzun süre cinsel ilişkiye girmemenin çeşitli zararları olduğunu belirtti. artan kaygı, depresyon ve uyku sorunları gibi sağlık üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini söyledi. Fiziksel yakınlığın olmaması, yalnızlığa, izolasyona ve hatta bağışıklık sisteminizi tehlikeye atabilecek dokunma açlığına da yol açabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 2989
Fiziksel ve zihinsel sağlık için cinsel ilişkiye girmek olumlu etkilere sahiptir
Ekli dosyayı görüntüle 2986
Psikolog doktor Rachel Needle, "Orgazm, en azından geçici olarak stresi azaltmaya yardımcı olabilecek ve bizi daha mutlu eden olumlu duygulara yol açabilecek endorfin salgılar." dedi. "
Ekli dosyayı görüntüle 2988
"Yani, birlikte seks yapmasanız bile, bu faydalardan yararlanmaya devam etmek istiyorsanız, orgazm olmaya devam etmenin yollarını bulun.
Ekli dosyayı görüntüle 2987
Güvenli bir şekilde fiziksel yakınlığa sahip olamadan aylar geçiren insanlar, cilt açlığı ve dokunma açlığı geliştirebilir - bu da bağışıklık sisteminizi zayıflatabilir ve yüksek depresyon ve kaygı oranlarına yol açabilir.
Ahaaa ne yazsam kaldım öyle içimde çok şey varmakalenin sonu kullanılmaya kullanılmaya kuruyup düşer diye bitecek sanmıştım ama allahtan öyle bitmedi sonu:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.