Uğruna Öldükleriniz El Olduğunda?

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
Zaman öyle yaman ve acımasız ki Teoman'ın şarkısındaki iki yabancı oluverirsiniz

Zeze

Gümüş Üye
karşı cinsin bir kısmı sahtekar zaten .d ölürüm sana sesine aşık oldum vs derler 2 gün sonra aynısını başkasına söylerler .d ne aşk ne de sevgi hiç birine inanmıyorum şahsen
Sesine aşık olmak e zaten temelde basit . Doğru olan öyle aşklara inanmamak . Yeniden hayaller kurduran değil de hayalleri gerçeğe dönüştüren inanılası, inançlı aşkların yaşanılması temennisi ile

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
La dokunmadan etmeden sese nasil aşık oluyonuz, ayran gönüllüler sizi.

Hep teknoloji bunnar

CaT

🎈
Board Admin
Bugun onun uğruna ölürken yarın başkasının uğruna da ölünebilir çok da şeapmamak lazım Kimse gerçekten canından vazgeçip büyük fedakarlıklarla sevmiyor zaten hep laf

16 yasinda biri ugruna ölebilirdim, daha gecen arkadasla konustuk, lan ne saplantili asikmisim ozaman djsbs bi daha da olmadi.. iyiki 😃

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Bir kızı sevmek bile bir yılı aşan bir süre alıyorken insan, yeni iki üç aylık tanıdığını sever mi? Mümkün değil, sadece sevişmek için diyordur onu da ne kadar becerebilir Allah bilir. Ben düz mantık bir adamım, kolay sevmem ama kolay silerim.

Zeze

Gümüş Üye
Bir kızı sevmek bile bir yılı aşan bir süre alıyorken insan, yeni iki üç aylık tanıdığını sever mi? Mümkün değil, sadece sevişmek için diyordur onu da ne kadar becerebilir Allah bilir. Ben düz mantık bir adamım, kolay sevmem ama kolay silerim.
sevilir tabi zamana takılmamak lazım .

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
sevilir tabi zamana takılmamak lazım .
Kolay değil abi. Kendimden biliyorum. Hele de kız aşırı duygusal ve dengesiz biriyse. Ülkemizde öyle kızlardan çok var. Bir günü, diğerine uymaz. Bir gün iyidir, diğer gün tripten tribe girer. Ki öylesinden de nefret ederim. Karakterini tanımadan hiçbir kızı sevemezsin. Mümkün değildir. En azından benim için böyle.

Zeze

Gümüş Üye
Kolay değil abi. Kendimden biliyorum. Hele de kız aşırı duygusal ve dengesiz biriyse. Ülkemizde öyle kızlardan çok var. Bir günü, diğerine uymaz. Bir gün iyidir, diğer gün tripten tribe girer. Ki öylesinden de nefret ederim. Karakterini tanımadan hiçbir kızı sevemezsin. Mümkün değildir. En azından benim için böyle.
Evet haklısın değişkenlikler ilişkileri hep zora sokar .Hani derler ya ruh eşi ona denk geldiğini düşündüğünde zaman mekan vs hiç bir kavram umrunda olmaz insanın . o yüzden demiştim zamana takılmamak lazım diye. Tabi ki sen de haklısın . Şey söylenecek fazla bişey olmayınca hayırlısı demek gerekirmiş :) hayırlısı neyse o olsun insanların hayatında

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Evet haklısın değişkenlikler ilişkileri hep zora sokar .Hani derler ya ruh eşi ona denk geldiğini düşündüğünde zaman mekan vs hiç bir kavram umrunda olmaz insanın . o yüzden demiştim zamana takılmamak lazım diye. Tabi ki sen de haklısın . Şey söylenecek fazla bişey olmayınca hayırlısı demek gerekirmiş :) hayırlısı neyse o olsun insanların hayatında
Aga dengesiz kızlar benden uzak dursun, başka bir şey istemem 🤣 🤣 🤣 Samimi söylüyorum nefret ederim dengesiz ve duygu durumu sürekli değişen kızlardan. Geçenlerde skpye da bir iki tanesini ağır sözlerle kovaladım. Sonra da derler ki niye bu kadar sertsiniz, gerginsiniz? E sayende kızım, bir günün diğerine uymuyor. Bir gün canım cicimli, ertesi gün beş karış surat ve trip. Ben senin dengesizliğini çekmek zorunda mıyım lan? Defol, söktür git kime yapıyorsan yap tribini, köle yok karşında. Aslında bu kızların verdiği tepkinin bilinçaltı yorumlaması şu; Ben sevgi istiyorum, sende seve seve benim tribimi ve nazımı çekeceksin.

Yazarken bile sinirlendim neyse 🤣🤣🤣

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Gittiği yerde gebersin ben yoluma bakarım yenisini bulurum

Cherry

Elmas Üye
Aldigin degerden fazlasini vermemeyi ögrenmeli insan.
Ama illaki , fazlasini da vermisizdir.
Biz bize yakisini yapmisizdir.

Iyilik yap denize at demisler.

Canimiz sag olsun be : )

Üst Alt