Uğruna Öldükleriniz El Olduğunda?

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
Zaman öyle yaman ve acımasız ki Teoman'ın şarkısındaki iki yabancı oluverirsiniz

Eru

Platin Üye
Yaşanmışlıkları var her insanın. "umarım görüşmeyiz" seviyesine gelmeden, "iyi ki tanımışım seni, kendine iyi bak" seviyesinde bitirmek lazım.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bugun onun uğruna ölürken yarın başkasının uğruna da ölünebilir çok da şeapmamak lazım Kimse gerçekten canından vazgeçip büyük fedakarlıklarla sevmiyor zaten hep laf

Fluffy

🐼
Elmas Üye

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Uğruna ölecek kadar sevmek.. Abartı. Abartının olduğu yerde insanın kendi yokluğu vardır bence. Kendi ile dolan insan başkasına ölecek kadar yeri kalmıyor. Değer verecek kadar yeri kalıyor. Olması gereken de bu değil mi? Bence.

Klaus

always and forever...
Uzaklaştırıldı
Bide bunun şey versiyonu var samimiyetine karşılık veriyorsun sonra bir şekilde aran bozuluyor ipler kopuyor birdaha görüşmek istemedigini belirtiyor bide şey diye ekliyor ya , Senin benden hoşlanacağını tahmin etmemiştim ulan dingil sen bana daha samimiydin sefgili muhabbeti döndürüyordun resmen ben sana bu cümleyi kurmuşmuydum senin o sıfatına ossurayım ben :D

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Uğruna ölecek kadar sevmek.. Abartı. Abartının olduğu yerde insanın kendi yokluğu vardır bence. Kendi ile dolan insan başkasına ölecek kadar yeri kalmıyor. Değer verecek kadar yeri kalıyor. Olması gereken de bu değil mi? Bence.

uğruna ölecek kadar sevmek kendine hiç saygı duymaması demek bence, benzer. Bu cümleyi biri daha kurmuştu hayatımda

Nobody

Teknik Admin

View: https://www.youtube.com/shorts/8gHoUYmZLrM

Sad Bet GIF by betzula

• Sad
Tepkiler: Eru

ConteS

👑
Gümüş Üye
karşı cinsin bir kısmı sahtekar zaten .d ölürüm sana sesine aşık oldum vs derler 2 gün sonra aynısını başkasına söylerler .d ne aşk ne de sevgi hiç birine inanmıyorum şahsen

rick

Bronz Üye
hayatdaki amacına inancı olan insan, hiçbir şey için öyle kolay kolay ölmez. zaten böyle süslü sözler kısa yoldan insanları etkilemek için söylendiği evelden beri bilinir. ama karşındakinin yalana inanmaya ihtiyacı varsa, böyle şeyler istenmeyerekte söylenebilir...

insanlar hayatının belirli dönemlerinde ne sözler kullanıyordur ama yerine getiremiyordur. laf söylemek cidden çok kolay. karşındakinin inanmasını beklemeyerek malını, tanıtarak öven tüccar gibi.

bir zamanlar adam gibi adam mitolojisi vardı. Sözünün arkasında duranlar daha erdemli görülürdü. bunlar hep böyle süslü sözcüklerle isteklerini elde etmeye çalışan insanların, sadece ilişki alanında değil her alanda fazlalığıyla ilgiliydi.

şimdi eskisi kadar böyle şeylere rastlamıyorum. herhalde insanların birbirilerine olan inancı gittikçe sertleşti. her konuda daha tahammülsüzler. bunun sebebi herkesin aynı amaçlar peşinde olmasından kaynaklanabilir. artık ne söylendiğinden çok kimin söylediğine daha bakılıyor...

Üst Alt