Enteresan yani açıldımı diye baktımda kapalı halaModem ayarlarından özel bir dns eklemiş olabilirim bilmiyorum ama şuan hiç bir şey yapmadan girebiliyorum
Ben de şaşırdım ama böyle bir durum var.Enteresan yani açıldımı diye baktımda kapalı hala
Bilemiyorum
Arkadaşlarım yayın açıyordu izliyordum ya bakalım ne olcak
Dclerinde olduğum arkadaşlarım var benim yawBen de şaşırdım ama böyle bir durum var.
Arada oynadığım oyunun yayıncılarını izliyorum ben sadece
Korku oyunu beni hiç etkilemiyor ya yoksa oynardıkDclerinde olduğum arkadaşlarım var benim yaw
Korku oyunu oynayacak bir yayıncı bulmam lazım
yayınlarda gelsen eğlenirdin 4 5 oyun bitirdim bizim dcdeKorku oyunu beni hiç etkilemiyor ya yoksa oynardık
Ben bu sırlar oyun oynayamıyorum başka şeylere odaklandım fazla vaktim olmuyor malesefyayınlarda gelsen eğlenirdin 4 5 oyun bitirdim bizim dcde
Bir kaçında yerimizden hopladık çok komik anılar birikti yahahaha unholy bitirdim geçen gün korku oyunu dediler hiç alakası yok bulmaca oyunu resmen ya
Şimdide visage başladım oda bulmaca ama korku efekleri güzel gibi bakalım Bağırsakla kuyuya indim aynaları kırıp boyut değiştirdim şizofren karakter oynuyom ljkndflfng vaziyet böyle
İyi yapıyorsun yaw her zaman oyunda iyi değil.. benimde yağlı boyaya odaklanmam lazım bakalım ^^Ben bu sırlar oyun oynayamıyorum başka şeylere odaklandım fazla vaktim olmuyor malesef
Sen korku oyunlarıını seviyorsun, korku temalı oyunları kalabalık gruplarla oynamak eğlenceli evet
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.