Arkadaşlar 4 senedir bütün gün twitche giriyorum ve müzik dinliyorum başka bişey yapmak istemiyorum neden olabilir ? eskiden oyunda oynardım videoda izlerdim daha çok şey yapardım neden olabilir ?
Twde sohbet sarıyorsa vakit güzel geçiyor bende 1 bucuk yıldır izlemeye basladım pcde olmasamda tw açıkArkadaşlar 4 senedir bütün gün twitche giriyorum ve müzik dinliyorum başka bişey yapmak istemiyorum neden olabilir ? eskiden oyunda oynardım videoda izlerdim daha çok şey yapardım neden olabilir ?
Hangi konuda ?@Barisgzl1 ne olcak senin bu hallerin
Hiç mutlu olmuyorsunHangi konuda ?
Nerden bildin.Hiç mutlu olmuyorsun
Postların öyleNerden bildin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.