Reçel sevmiyorum ben .s.s vişne hariçKeşke reçel yapsaydın en azından işe yarardı
Reçel sevmiyorum ben .s.s vişne hariçKeşke reçel yapsaydın en azından işe yarardı
Olur beklerim her zaman :)münasip bi zamanda dertleşelim senle bu konuda .s.s
Cimri mi görgüsüz müBana da benim bize aldığım bilekliğin onda olanını sende benden hiçbir şey yok diye getirip vermişti 4-5 lira bişeydi uyduruk
Allahım nası bi görgüsüzle imtihan olmuşum ben 🤦♀️
Senin klavyenden okuduğum halde inanmadımAldığım tek hediye
10 TL lik bileklik
agfdghjhjgCimri mi görgüsüz mü
Hem cimri hem görgüsüzagfdghjhjg
bunu ona sordum. dedim ki sen ya cimrisin ya görgüsüz, dedi ki ben görgüsüz müyüm. dedim ki o zaman cimrisin. dedi ki ben cimri miyim. dedim ki seç birini 3. seçenek yok. seçmedi
anlıyosun bi noktada o çizgiyi geçtiğini, artık içimde kalmasın onun içine otursun modunu açıyorsunHem cimri hem görgüsüz
Seçenekleri bile seçmekte cimri davranmış
İyi ki söylemişsin içinde kalmamiş
Ben söyleyemesem dert olurdu bana mesela
Benim aldığım değilSenin klavyenden okuduğum halde inanmadım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.