Tüm hayat kadınları bir erkeğin onlari o hayattan çekip kurtarmasını bekler mi?

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Bende sizi verem ederim de bugün formumda değilim. Ayrıca sizin istemeniz mesele değil, aynı şeyi erkek de isterse durum fena olur @Aura hanım 🙂
Formunda olduğunda konuşalım o zaman, adil olsun Warren bey.
Kadınlara yorum yaptım diye sizleri gömmüşüm havasına kapılıyorsun, yanlış yapıyorsun.

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Formunda olduğunda konuşalım o zaman, adil olsun Warren bey.
Kadınlara yorum yaptım diye sizleri gömmüşüm havasına kapılıyorsun, yanlış yapıyorsun.
Öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Art niyet konusunda oldukça iyisin gördüğüm kadarıyla 🙂 Benim herhangi bir yerde veya bu forumda birini gömmek gibi hiçbir niyetim olmadı olamaz da. Ama fikrimi söylediğim anda, hemen saldırıya geçersen bunun da altında iyi niyet aramam. Sonuçta sen sensin, ben de benim.

Formumda olduğum gün, aforizmalarla başlarız ters mantık ile devam ederiz 🙂 Benim için büyük bir zevk olur, senle münazara yapmak. Daha doğrusu bir kızla yapmak.

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Iyi de neden kurtulmasi zor bir bataklik gibi konusuyorsunuz ?

Hiç birinin prense falan ihtiyacı yok, cogu sigortali calisiyor artik aylik gelirleri 50/60 bin bandinda.

Buyuk yuzdesi de tatli parasi ve zevk icin yapiyor , turk filmi kafasindan cikin 21 yy da yasiyoruz

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Art niyet konusunda oldukça iyisin gördüğüm kadarıyla 🙂 Benim herhangi bir yerde veya bu forumda birini gömmek gibi hiçbir niyetim olmadı olamaz da. Ama fikrimi söylediğim anda, hemen saldırıya geçersen bunun da altında iyi niyet aramam. Sonuçta sen sensin, ben de benim.

Formumda olduğum gün, aforizmalarla başlarız ters mantık ile devam ederiz 🙂 Benim için büyük bir zevk olur, senle münazara yapmak. Daha doğrusu bir kızla yapmak.
Benim Türkçemde bir sıkıntı mı var acaba?
Ben sana birini gömdüğünü söylemedim ki, neden böyle bir kanıya vardığını çözemiyorum.
Bence birdaha yazdığımı okumalısın.

Ayrıca önce formumda değilim dedin, sana formunda olduğunda yapalım diyerek bir nevi kibarlık ettim. Bence kimin daha, senin tabirinle söylüyorum, art niyetli olduğunu otur birdaha düşün.

Saldırıya da geçmedim, benim fikrime üsteleyek konuştuğun için düşünceme müdahale etme dedim, kötü algılamaya müsait gibisin, buna bir de bazı kullandığın tabirleri eklersek iyi bir sonuca varmıyoruz bence.

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Ben sana birini gömdüğünü söylemedim ki, neden böyle bir kanıya vardığını çözemiyorum.

Ayrıca önce formumda değilim dedin, sana formunda olduğunda yapalım diyerek bir nevi kibarlık ettim. Bence kimin daha, senin tabirinle söylüyorum, art niyetli olduğunu otur birdaha düşün.

Saldırıya da geçmedim, benim fikrime üsteleyek konuştuğun için düşünceme müdahale etme dedim, kötü algılamaya müsait gibisin, buna bir de bazı kullandığın tabirleri eklersek iyi bir sonuca varmıyoruz bence.
İstersen iki tane yumruk at bana rahatla. Yoksa bu gerginliğin geçmeyecek?

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı

Tabii ki. Lakin şurada saçmaladığının umarım farkındasındır. İyi günler.

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Sanırım boşa kürek çekiyorum, anlamak istemeyene bir şey anlatamazsın dedikleri bu olsa gerek .d
İyi günler sana da.
Kız milletinin en önemli özelliği budur. Söylenmemiş sözleri söylenmiş gibi yapar, üstüne birde hayali düşünceler ortaya çıkarır. Sonuçta bir bakarsın ki, sen suçlu olmuşsundur. Önce ima eder, sonra ima ettiği şey ile ona cevap verdiğinde Ne alakası var? Türkçen mi kıt der. Çok yaşadığımın için artık garipsemiyorum gerçekten.

Üst Alt