Sizce böyle bir beklenti içindelermidir?
Beni tanımadan benim hakkımda bu kadar yorum yapabiliyor olman çok ilginç ve yersiz.Uğraşmasına uğraşırım da, dayanamazsın. İnat konusunda benden daha iyi olabileceğini hiç ama hiç düşünmüyorum.
Senin de beni tanımadan ön yargıya varman çok yersiz. Onu ne yapacağız acaba?Beni tanımadan benim hakkımda bu kadar yorum yapabiliyor olman çok ilginç ve yersiz.
Canın ne istiyorsa onu yap hdjdudduSenin de beni tanımadan ön yargıya varman çok yersiz. Onu ne yapacağız acaba?
Yemin ediyorum adamı verem edersiniz 🙂 Hayat kadınından beter hayata küser insan sayenizde.Canın ne istiyorsa onu yap hdjduddu
Valla yapabilme potansiyelimiz yüksek, bir şeyi yeter ki isteyelim. 😉Yemin ediyorum adamı verem edersiniz 🙂 Hayat kadınından beter hayata küser insan sayenizde.
Bende sizi verem ederim de bugün formumda değilim. Ayrıca sizin istemeniz mesele değil, aynı şeyi erkek de isterse durum fena olur @Aura hanım 🙂Valla yapabilme potansiyelimiz yüksek, bir şeyi yeter ki isteyelim. 😉
Formunda olduğunda konuşalım o zaman, adil olsun Warren bey.Bende sizi verem ederim de bugün formumda değilim. Ayrıca sizin istemeniz mesele değil, aynı şeyi erkek de isterse durum fena olur @Aura hanım 🙂
Öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Art niyet konusunda oldukça iyisin gördüğüm kadarıyla 🙂 Benim herhangi bir yerde veya bu forumda birini gömmek gibi hiçbir niyetim olmadı olamaz da. Ama fikrimi söylediğim anda, hemen saldırıya geçersen bunun da altında iyi niyet aramam. Sonuçta sen sensin, ben de benim.Formunda olduğunda konuşalım o zaman, adil olsun Warren bey.
Kadınlara yorum yaptım diye sizleri gömmüşüm havasına kapılıyorsun, yanlış yapıyorsun.
Benim Türkçemde bir sıkıntı mı var acaba?Öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Art niyet konusunda oldukça iyisin gördüğüm kadarıyla 🙂 Benim herhangi bir yerde veya bu forumda birini gömmek gibi hiçbir niyetim olmadı olamaz da. Ama fikrimi söylediğim anda, hemen saldırıya geçersen bunun da altında iyi niyet aramam. Sonuçta sen sensin, ben de benim.
Formumda olduğum gün, aforizmalarla başlarız ters mantık ile devam ederiz 🙂 Benim için büyük bir zevk olur, senle münazara yapmak. Daha doğrusu bir kızla yapmak.
İstersen iki tane yumruk at bana rahatla. Yoksa bu gerginliğin geçmeyecek?Benim Türkçemde bir sıkıntı mı var acaba?
Ben sana birini gömdüğünü söylemedim ki, neden böyle bir kanıya vardığını çözemiyorum.
Bence birdaha yazdığımı okumalısın.
Ayrıca önce formumda değilim dedin, sana formunda olduğunda yapalım diyerek bir nevi kibarlık ettim. Bence kimin daha, senin tabirinle söylüyorum, art niyetli olduğunu otur birdaha düşün.
Saldırıya da geçmedim, benim fikrime üsteleyek konuştuğun için düşünceme müdahale etme dedim, kötü algılamaya müsait gibisin, buna bir de bazı kullandığın tabirleri eklersek iyi bir sonuca varmıyoruz bence.
İnan ki hiç gergin değilim, hem de hiç.İstersen iki tane yumruk at bana rahatla. Yoksa bu gerginliğin geçmeyecek?
Tabii ki. Lakin şurada saçmaladığının umarım farkındasındır. İyi günler.Benim Türkçemde bir sıkıntı mı var acaba?
Ben sana birini gömdüğünü söylemedim ki, neden böyle bir kanıya vardığını çözemiyorum.
Bence birdaha yazdığımı okumalısın.
Ayrıca önce formumda değilim dedin, sana formunda olduğunda yapalım diyerek bir nevi kibarlık ettim. Bence kimin daha, senin tabirinle söylüyorum, art niyetli olduğunu otur birdaha düşün.
Saldırıya da geçmedim, benim fikrime üsteleyek konuştuğun için düşünceme müdahale etme dedim, kötü algılamaya müsait gibisin, buna bir de bazı kullandığın tabirleri eklersek iyi bir sonuca varmıyoruz bence.
Sanırım boşa kürek çekiyorum, anlamak istemeyene bir şey anlatamazsın dedikleri bu olsa gerek .dTabii ki. Lakin şurada saçmaladığının umarım farkındasındır. İyi günler.
Kız milletinin en önemli özelliği budur. Söylenmemiş sözleri söylenmiş gibi yapar, üstüne birde hayali düşünceler ortaya çıkarır. Sonuçta bir bakarsın ki, sen suçlu olmuşsundur. Önce ima eder, sonra ima ettiği şey ile ona cevap verdiğinde Ne alakası var? Türkçen mi kıt der. Çok yaşadığımın için artık garipsemiyorum gerçekten.Sanırım boşa kürek çekiyorum, anlamak istemeyene bir şey anlatamazsın dedikleri bu olsa gerek .d
İyi günler sana da.
o zaman niye her seferinde bi kadınla tartışmaya çalışıyorsun madem ?Çok yaşadığımın için artık garipsemiyorum gerçekten.
Tartışmayı ben başlatmadım ki? Arkadaş siz iyi misiniz? Fikir söylemekte mi suç?o zaman niye her seferinde bi kadınla tartışmaya çalışıyorsun madem ?
Müşteri şeçmekten kastın bu işi zorla yaptırmıyorlarsa manasındamı.Kadin müsterisini secme lüksüne sahipse, asla beklemez o kurtariciyi.
Istedigi icin yapiyorsa,evet.Müşteri şeçmekten kastın bu işi zorla yaptırmıyorlarsa manasındamı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.