Kaşıntı da olur :/ karavanı kamplar da var ama duş wc kişisel ihtiyaçKamp falan yapamam ben aga. 1 kez yaptım ne uyku ne zevk hiç bir tat alamadım. Çadırla olacak iş değil otele gider duşumu alır yatağıma kıvrılırım.
Tamam@Fluffy beraber kaydıraktan kayalım mı
Tamam diyerek beni geçiştiremezsin
Sen elebasi olurdun,net sonra da Fluffygittiğimiz mekandan kovuluruz kesin
Sen elebasi olurdun,net sonra da Fluffy
Action olsun birazGüvenliğin ben ve ekibime kaydırakta diş geçiremediğini gören cocuklar daha beter azıtıyordu![]()
Bence feci eğlenceli geçer haaa. Çünkü burda o kadar rahatız ki herkes herkesin en manyak düşüncelerini biliyorYa kavga çıkar ya da sönük geçer. Niye böyle düşünüyorum hiç bilmiyorum
Doğru böyle bir yönü de varBence feci eğlenceli geçer haaa. Çünkü burda o kadar rahatız ki herkes herkesin en manyak düşüncelerini biliyor
Normal hayattakilerle daha sıkıcı olur çimkiiii görünmek zorunda olduğun karakter var ailenle gitsen bir imajın var arkadaşlarınla olduğu gibi olmaz. Arkadaşlarınla bile sınır var amm bizimle sınırsız köpük dıptıssssDoğru böyle bir yönü de var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.