Fotoğrafın konuyla alakası gülmekten mideme kramplar soktu jxksjdksjs o kırılan temsili penis mi sevgili @Chen jdksjfjs
Lego oyuncakları Ters kovboy pozisyonu? 🤔
En azından yumuşak bişeye benzetmemiş o da güzel 🤪Fotoğrafın konuyla alakası gülmekten mideme kramplar soktu jxksjdksjs o kırılan temsili penis mi sevgili @Chen jdksjfjs
Ya da oyuncakları ile kendi mi yaptiBunu ne yazdı da buldu 😂😂😂😂
Belki kendisi evdeki oyuncakları öyle yapıp çekmiştir 🤣Aklina nasil geldi djjdjd ama lego harika fikir 🤪
Ya da oyuncakları ile kendi mi yapti
Belki kendisi evdeki oyuncakları öyle yapıp çekmiştir 🤣
Ya o pozisyondayken kadının geriye doğru fazla yattığını düşünsene uff hayal ederken bile fena oldum 😅 kilo olmasa da kötüKadin acaba cokmu siskoydu? Hic bilgi vermemişler ki..
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/cinsel-iliski-sirasinda-yapisip-kalinca-40418601O degilde adam karısını aldatiyorduysa, bu durumu ona nasil açıklayabilir acaba
Ya o pozisyondayken kadının geriye doğru fazla yattığını düşünsene uff hayal ederken bile fena oldum 😅 kilo olmasa da kötü
Zaten muhtemelen kadın G noktası daha çok uyarılsın diye öyle yapmıştır o hareketi, o acıdan çok uyarılma canlanır sizin gözünüzde 🤪YAPMAAA ben herseyi gözümde canlandiran bir insanim 😒🥲
Kim için lazımdı 🤣🤣🤣Ohaaawwwwoooow ahahahhaaha ilacin adini neden yazmadilar 🥲🥲🥲🤣🤪
Zaten muhtemelen kadın G noktası daha çok uyarılsın diye öyle yapmıştır o hareketi, o acıdan çok uyarılma canlanır sizin gözünüzde 🤪
Kim için lazımdı 🤣🤣🤣
Boşuna hocam demiyorum, eminim o çok daha fazlasını biliyordur 😂@Chen ögrenecegimiz cok şeyler varmış
Biz de sizden öğreniyoruz estağfurullah bilgi paylaşarak yayılırBoşuna hocam demiyorum, eminim o çok daha fazlasını biliyordur 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.