Dokunmadan cevap yazmamSen ne dedin kendisine bu konuda @Fluffy ?
Bende başlığa bakınca normal dokunmak sandım meğer konu başkaymış.
sana ne kadının eşinden sen ne dokanıyon ?Dokunmadan cevap yazmam
Eşinin şeyini alemin içinde yazmasaymıştısana ne kadının eşinden sen ne dokanıyon ?
Ben de hepsini okuyamadım @Egolu Narsist Patriarkal yazmış yukarı dedim ne demek istiyor acaba öylelikle hepsini okudum normal dokunmak sandıydımay hepsini okumadan yorum yazmisim , normal dokunmak saniordum ; ) as.kdj
Yok kadın belirli bir noktadan bahsediyordu.Ben de hepsini okuyamadım @Egolu Narsist Patriarkal yazmış yukarı dedim ne demek istiyor acaba öylelikle hepsini okudum normal dokunmak sandıydım
Ben başını okudum komik geldi sonu mevzuya ince dalış yapmışYok kadın belirli bir noktadan bahsediyordu.
Bende başlığa baktığımda normal sanmıştım ama okuyunca anladım olayı.Ben başını okudum komik geldi sonu mevzuya ince dalış yapmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.