Sosyal medyadan aşk çıkar mı?

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
Evlenen arkadaşım var, gayette mutlulular.

Freya

👑
Bronz Üye
Benim de sanal da tanıştığım bir kiz, sanal da tanistigi bir erkekle evlenmiş. Yani oluyor, neden olmasın? Her sanala takılanin kafa kırık değil ya? Dimi?

Frenk

Altın Üye
Ben bu konuda susmaya devam etmeliyim

Xasthur

Yönetici
Düzgün bir insansanız elbet düzgün bir ilişki bulursunuz. Ama artık tavsiye etmiyorum kimseye , şahsen çok yorucu ve uğraştırıcı be abi.
Neleri görmedik , ne acılar çekmedik , ne haz`lar yaşadık..
Ama en güzeli yüz yüze gidip canlı kanlı cafe vs de biriyle tanışmak abi , net alemi çok uğraştırır. Binbir dereden su getirtir ve istediği zaman da gidebilir karşı taraf.. hiç bir şey yapamaz s!k gibi ortada kalırsın.
Her boku yemiş bir abiniz olarak naçizane tavsiyem , sanaldan uzak durun.

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Cikabilir..
Ama bende bu konuda güven sorunu var ya..

• Beğen
Tepkiler: CaT

İ love you

Bronz Üye
sohbet kanalları vardı hala var anlattığım baya eski herneyse tanıştık biriyle msn istedim ordan konuşmaya başladık kızda güzel çıtır bişeydi :D gel zaman git zaman kız davat etti buluşalımmı dedi dedim olur tabikide pazar oldu buluşucaz giyyim kartala kızı bekliyorum cafe de anam çok iri birisi geldi dedi kenan senmisin evet dedim sen kimsin konuştuğun kişinin ablasıyım demezmi şaşırdım aslında hoşlanan o değil bendim bi an üstümden kaynar sular döküldü üstüme :D kendi kendşme ne yapıcam dedim şok tayım dedim ben bi lavobaya gidiyim gelicem hemen nasıl kaçtığımı tahmin edemezsiniz :D:D:D

CaT

🎈
Board Admin
sohbet kanalları vardı hala var anlattığım baya eski herneyse tanıştık biriyle msn istedim ordan konuşmaya başladık kızda güzel çıtır bişeydi :D gel zaman git zaman kız davat etti buluşalımmı dedi dedim olur tabikide pazar oldu buluşucaz giyyim kartala kızı bekliyorum cafe de anam çok iri birisi geldi dedi kenan senmisin evet dedim sen kimsin konuştuğun kişinin ablasıyım demezmi şaşırdım aslında hoşlanan o değil bendim bi an üstümden kaynar sular döküldü üstüme :D kendi kendşme ne yapıcam dedim şok tayım dedim ben bi lavobaya gidiyim gelicem hemen nasıl kaçtığımı tahmin edemezsiniz :D:D:D

Yaa baya eski demene gerek yokmuṣ, msn den anladik kdjd

Ya afedersin ama cok totosun neden kactin?
Yuh beni mi kandirdiniz vs deyip magduru oynasaydin olaydan siyrilirdin :p

dinamickaygısız

Platin Üye
ne dolandırıcılar var öyle öyle arkadaşlık siteleri üzerinde ne sapıklar :honk: Bilim adamları çevrenizden sevgili seçerseniz matematik olarak daha uzun bir ilişkiniz olur diyorlar:honk: veriler yalan söylemez:honk:

dinamickaygısız

Platin Üye
Benim tanıdığıma pişman olduğum insanlar çok. Çok bilgiye ulaşıp inançsız bir insana dönüşmüşler :honk: güzel makyaj ve gazellerden sonra saçma sapan bir insana dönüşenleri gördüm:honk:

Üst Alt