Niye bre konuşsana. 😒Ben bu konuda susmaya devam etmeliyim
sohbet kanalları vardı hala var anlattığım baya eski herneyse tanıştık biriyle msn istedim ordan konuşmaya başladık kızda güzel çıtır bişeydi gel zaman git zaman kız davat etti buluşalımmı dedi dedim olur tabikide pazar oldu buluşucaz giyyim kartala kızı bekliyorum cafe de anam çok iri birisi geldi dedi kenan senmisin evet dedim sen kimsin konuştuğun kişinin ablasıyım demezmi şaşırdım aslında hoşlanan o değil bendim bi an üstümden kaynar sular döküldü üstüme kendi kendşme ne yapıcam dedim şok tayım dedim ben bi lavobaya gidiyim gelicem hemen nasıl kaçtığımı tahmin edemezsiniz
Yok yok detaylı anlatmadım 😅😅Yaa baya eski demene gerek yokmuṣ, msn den anladik kdjd
Ya afedersin ama cok totosun neden kactin?
Yuh beni mi kandirdiniz vs deyip magduru oynasaydin olaydan siyrilirdin
Söylemeyen @Klaus vardı önceden buralarda o da hiçbir şey söylemezdiBen bu konuda susmaya devam etmeliyim
Yok yok detaylı anlatmadım 😅😅
@İ love you @simbat gibi ayrı konu açıp anlat ama kaçırmayalımBekliyoruz sen de de ne hikayeler vardir heee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.