Hiiiçç yazmıyorum hiç ibret almak için okuyorumNe olabilir acaba. Sen bunlara cevap yazıyor musun bu arada @Fluffy .
Öyle olsun bakalım.Hiiiçç yazmıyorum hiç ibret almak için okuyorum
Sen olsan ne yazardınÖyle olsun bakalım.
Hesapları bi incelesin yazardım.Sen olsan ne yazardın
Hiç aklıma gelmedi buHesapları bi incelesin yazardım.
Sosyal medya pavyonları demiyor sosyal medyada pavyonlara ait hesapları takip ediyor, diyor.Sosyal medya pavyonlari ne?
O ne?Sosyal medya pavyonları demiyor sosyal medyada pavyonlara ait hesapları takip ediyor, diyor.
Bazı mekanların sosyal medya hesapları oluyor mekanı ve içindeki şeyleri çekip atıyorlar.
izliyorsun?Bazı mekanların sosyal medya hesapları oluyor mekanı ve içindeki şeyleri çekip atıyorlar.
video olarak atarsa izliyorsun ya da fotoğraf atarsa bakmış oluyorsun.izliyorsun?
Bu bilgi icin tsk ederimvideo olarak atarsa izliyorsun ya da fotoğraf atarsa bakmış oluyorsun.
Ne demek. Sosyal medya kullanmıyor musun sen?Bu bilgi icin tsk ederim
KullaniyorumNe demek. Sosyal medya kullanmıyor musun sen?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.