View: https://www.instagram.com/reel/Ck2vQ1rgcb8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bana zaman zaman olan seyler size de oluyor mu?
Şey benim konuştuğum erkekler çıkıyor 😂Bişi konuşuyoruz şrank karşimizda
Üstelik Biscolata erkeği de konuşuyoruz onu yollamıyorlar
Bi yöntemi mi varŞey benim konuştuğum erkekler çıkıyor 😂
Senin bu sorunu acil yetkilelere bildirmek gerek🤪
Bilmiyorum ki üç gün önce William Levy'yi keşfettim. Siyah beyaz yan profilden fotosuna düştüm, hatta babaannem slink diye kafama vurdu önüne bak diye. Adamın donuna kadar herseyini üç gündür görüyorum🤭🤭Bi yöntemi mi var
Hani ben gibi başka kızlar da bilmiyorsa yardım eder misiniz lütfen
he işini gücünü bırakmış benim saçma sapan yılan hikayesi hayatımı dinliyormuş servislerDirekt servisler dinliyor sosyal medya ne ki...
Bize gereksiz görünebilir ama reklamların karşımıza alakalı çıkması yaptığımız aramadan tut konuşmaya kadar otomatik olarak tanınıyor.he işini gücünü bırakmış benim saçma sapan yılan hikayesi hayatımı dinliyormuş servisler
ben öle anladım ama, çok polisiye kitap okuduk yani zamanında hgfhklBize gereksiz görünebilir ama reklamların karşımıza alakalı çıkması yaptığımız aramadan tut konuşmaya kadar otomatik olarak tanınıyor.
Servisten kastım google servisleri, apple'ın servisleri. CIA ya da Mossad'ı kastetmemiştim. :)
Ahahahah belki de isteklerini dikkate alır foruma gereken tepkileri eklerlerdi... 😁ben öle anladım ama, çok polisiye kitap okuduk yani zamanında hgfhkl
hatta bi an hayal kurdum düşünsene cia ajanısın ve senin işin de keroyu dinlemek, hiç sıkılmazdı yaa ne hayatalr var yarabbi diyerek haline şükredip müslüman bile olurdu, bence bu yaşanırdı çünkü neden yaşanmasın hgsgfhkl
Google adam kayırma... Yazıklar olsun sana twitter youtube instagram trendyolBilmiyorum ki üç gün önce William Levy'yi keşfettim. Siyah beyaz yan profilden fotosuna düştüm, hatta babaannem slink diye kafama vurdu önüne bak diye. Adamın donuna kadar herseyini üç gündür görüyorum🤭🤭
Neyse ki holimiz ekliyorduuAhahahah belki de isteklerini dikkate alır foruma gereken tepkileri eklerlerdi... 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.