ben ışık açıkken uyuyamam kiIşıklar içinde uyu sevgili @SleepleSsS. Buralar bende:))takılmayalım yani öyle ufak tefek imla ve kelime hatalarına klavye saat uykusuzluk normaldir haha
şu an akşam ne yediğimi bile hatırlamıorum.İzlediysen unutma şansın varmı bilemedim gülse birsel engin günaydın varsa unutulmamalıydııı
Azizler değişik bir filmdi pek de sarmadı beniEngin günaydını görünce otomatik neşe gelio bana azizleri izledik geçen film sosyal içerikli aslında ben yarıla yarıla güldüm adam konuşuo ben gülüyorum haha:)
Ben bu adamı görünce gülüyorum burhan karakterinden beri altınolukta tatildeyiz bu hikayedeki mal benim stand up yapmıştı adam sahneye çıktı benim gülmeme millet bana baktı o derece haha:))Azizler değişik bir filmdi pek de sarmadı beni
Azizler komedi filmi değil zaten ama ben adamı görünce gülüyorum hahaBirkaç yerde güldüm filan falan ama cıks
ben sevemedim o adamı yaa nedense bana pek sevimli gelmiorBen bu adamı görünce gülüyorum burhan karakterinden beri altınolukta tatildeyiz bu hikayedeki mal benim stand up yapmıştı adam sahneye çıktı benim gülmeme millet bana baktı o derece haha:))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.