Biscolata:)))Şekli benzetemedim ben bir şeye bu şekil bir kahve fincanında çıksa siz nasıl yorumlarsınız @Ceki hanımcığım
(((
Biscolata
Aynende öyle :)hahahımm bak olabilir kat kat kasları mı diyorsun
Yok kız bence bunlarKonuşanları bıraktım adamları izliorum sipariş verebiliyomuyuz haha:))
Bence yakışıklı diiller beğenmedim:) bir yapaylik var bunlardaİnsanmı bunlar:)))))
Yakışıklıya yakışıklı demem yakışıklı benim olmayıncamı diordu:))Yok kız bence bunlar
Bence yakışıklı diiller beğenmedim:) bir yapaylik var bunlarda
Hea bizim olanla yetinelim bunlar pis kötü :) ben biskolataya biskolata demem biscolata benim olmadıkça:)))Yakışıklıya yakışıklı demem yakışıklı benim olmayıncamı diordu:))
Ölsünler dimi haha:))Hea bizim olanla yetinelim bunlar pis kötü :) ben biskolataya biskolata demem biscolata benim olmadıkça:)))
Yazık yaşasınlar da bunlar bisiklet pompası ile şişirilmiş gibi:)))Ölsünler dimi haha:))
Hepsi aynı sandım aynı gibiler iki kişi onlar :) vallahi kafayı kes gövde aynı diilmi fotomontaj 🤣🤣🤣🤣Hepsine birden sahip olabiliyor muyuz?
cıkss değil canım omuzlarına göğüslerine karnına bak hepsi farklı kas şekli sjsjaHepsi aynı sandım aynı gibiler iki kişi onlar :) vallahi kafayı kes gövde aynı diilmi fotomontaj 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.