Hesap ayarlarından Tercihler kısmından ayarlayabiliyorsun. Şimdilik ben ayarladım senin için.mail adresim forumsal bildirimleriyle dolmuş varmı bunun bi ayarı mail gelmemesi için gerekli şeyleri de göremiyorum başka adres yapsaymışım iyiymiş :) @Chen
Kermit el atmış sanırım:))) Tşkler.Mail gelmiycek artık doğrumudur...Hesap ayarlarından Tercihler kısmından ayarlayabiliyorsun. Şimdilik ben ayarladım senin için.
Evet kermit ivedilikle sorunu çözdüüKermit el atmış sanırım:))) Tşkler.Mail gelmiycek artık doğrumudur...
Gülmeyin:)Maili bi açtım şampiyonlar ligi gibi hahaha şoka girdim gelen kutusu gereksiz kutusu mail dolmuş:)Gerekli mailleride göremiyorum haha sinirim bozuldu:))
sen yokken seni ne kadar özlediğimizin kanıtı işteGülmeyin:)Maili bi açtım şampiyonlar ligi gibi hahaha şoka girdim gelen kutusu gereksiz kutusu mail dolmuş:)Gerekli mailleride göremiyorum haha sinirim bozuldu:))
Kesinmi:)Evet kermit ivedilikle sorunu çözdüü
sakin ol herşey kontrol altında .d
Yok yok böyle özlemeyin beni:))sen yokken seni ne kadar özlediğimizin kanıtı işte
Bunu yiycem ben ya çok komik haha:))Çok kesinn hemdee
Kalbimizi kırıyorsunMail silmekle uğraşıyorum başıma iş aldım:)))Al sana forum:)
Olayın şokundayım :)))Kalbimizi kırıyorsun
Neyse bu kermit yüzümü güldürdü sil sil bitmes bunlar :)))Hep birlikte atlatacağız jaskld
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.