Malın gitmesinden elde edilen fayda maliyetten yüksek olduğuna göre yüzde yüz kardasın:))Ya alemsin doğru dion verilmiş sadakamiz varmış demekki :)) zararın neresinden dönsen kardır 🤗
Malın gitmesinden elde edilen fayda maliyetten yüksek olduğuna göre yüzde yüz kardasın:))Ya alemsin doğru dion verilmiş sadakamiz varmış demekki :)) zararın neresinden dönsen kardır 🤗
Ben zaten gidecem ne bagirionYatın uyuyun lem
kahve lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn yapıştır:)çay ikram ederdim ama kahve daha kolay
kakıyım da yapıyım bari yatak soğuyacak korkuyorum kalkmaktan erkek yerine su torbası mı edinsemkahve lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn yapıştır:)
elektrikli battaniye al :))) trip yok karışmak yok mis gibi :))kakıyım da yapıyım bari yatak soğuyacak korkuyorum kalkmaktan erkek yerine su torbası mı edinsem
Yanında elin herifinin horlamasından iyidir:)))hahahaElektrik kızartmasın sonra beni ahahha
Yanında elin herifinin horlamasından iyidir:)))hahaha
arkadaşlarımdan yaşamışlığım var o yüzden dedim gezegen değiştirodum nerdeyse hahahatatile gittik yan balkonda bir erkek horlaması tatil bize zehir oldu insan evladı öyle ses çıkartmaz cekiiiiii o sesi insan yapmış olamaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.