Cesurlar vardır neden olmasın :)aşkı bilmem de şarkı soylemek için tabi kiCesaretin varmı aşka (Şarkı söylemeye) çarpıyor kalbim bir başka sende böyle sevsen keşke desen bana yar
evet @environmental_engineer sendende bekliyoruz.Cesurlar vardır neden olmasın :)aşkı bilmem de şarkı soylemek için tabi ki
Yok ben soylemicem soyluyenleri dinlicem:)Ne çektin be @environmental_engineer şarkı söyleyecem diye paraladın kendini be yavrum😉
Yok senin sesin güzelevet @environmental_engineer sendende bekliyoruz.
İğrenç sesimle ben o cesarette bulundum sizde yapabilirsiniz bence
Ekli dosyayı görüntüle 788
Ben öle bir iddiada bulunmadım :) soylucem denedim :)))nie top bana döndü ya
Kermitin şirinliği aşkına haha:)
Gece gece işkence etmeyelim :)
Kermitin şirinliği aşkına haha:)
Şarkı söyleme eylemini tek başıma mutfakta iken gerçekleştiriyorum şahsen ben :)
Ben meşaleyi yaktım hadi biraz cesaretttHerkes söylerse en son söylerim :)
Bekliyoruz evep piste içip tabak.kiranlar çıksın önce:)Ben meşaleyi yaktım hadi biraz cesarettt
Bekliyoruz evep piste içip tabak.kiranlar çıksın önce:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.