hgdin
belki de. tekrar merhabaMuhtemelen nickin, nickimi ısırmıştır ama bireysel tanıştık mı hatırlamıyorum
Sana da merhababelki de. tekrar merhaba
akçay kardeş. sende mi oralardansın ?balıkesirin neresinden kardeş.......
ben merkezdeydim bi aralar...... 8 yıldır öğrenciyim balıkesirde.....akçay kardeş. sende mi oralardansın ?
sıradaki sigara içenlerden sana gelsin hocam...ben merkezdeydim bi aralar......
yok gelmesin hiç sevmiyorum balıkesiri......sıradaki sigara içenlerden sana gelsin hocam...
ben yeni taşındım. bana böyle şeylerle gelirsen anlaşamayız ama...yok gelmesin hiç sevmiyorum balıkesiri......
sen iyi yerdesin..... olan bana oldu..... sana bi şey olmaz.....ben yeni taşındım. bana böyle şeylerle gelirsen anlaşamayız ama...
ben iyi yerdeyim yaa, ona itiraz edememsen iyi yerdesin..... olan bana oldu..... sana bi şey olmaz.....
teşekkür ederim.Biraz geç olacak belki ama ben de hoş geldiniz demek istiyorum.
Dedim.
Bana da senin nickin yabancı gelmedi ama sen kimsin jdjdjdjdjteşekkür ederim.
nickin yabancı gelmedi hiç. sne o musun acaba
forumlarda hep bu nicki kullandım muhtemelen ondandır direkt bi tanışmamız olmadı seninle. ama ismen nickmen filan tanıdık geliyor işte :dBana da senin nickin yabancı gelmedi ama sen kimsin jdjdjdjdj
Heh, aynısından.forumlarda hep bu nicki kullandım muhtemelen ondandır direkt bi tanışmamız olmadı seninle. ama ismen nickmen filan tanıdık geliyor işte :d
rica ederim. yine böyle ilginç soruların olursa sormaktan çekinme kasdjsakdHeh, aynısından.
Çok güzel bir özetti, teşekkürler jdjdjddj
teşekkür ederim efenim.aramıza hoş geldiniz, klavyenize sağlık :çiçek:
iyi forumlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.