Muhakkak herkesin bir hassas noktası veya bam teli vardır. Ve o bam teline basıldı mı, özellikle o en hassas olan konularda.
Peki sizler en çok kimlere sinirlenirsiniz?
Peki sizler en çok kimlere sinirlenirsiniz?
Seninle ayni fikirde oldugunu demek istedi sanirsam djjshsjsjsyani diğer hepsini anlarım ama orda tıkandım lkdnjmfgd
kız acaip kötücül enerji doluyum bugunSeninle ayni fikirde oldugunu demek istedi sanirsam djjshsjsjs
kız acaip kötücül enerji doluyum bugun
Öff nasıl ters anlıyorum
yok geçen gün sinirlendim bir olaya hala geçmediÖnce saka yapiyorsun zannettim djshdjs hemen at o enerjiyiii hemen hemen 😄😄😄
yok geçen gün sinirlendim bir olaya hala geçmedi
kötü modum açıldı birilerini bulsamda beddua etsem falan
boşa akrep demiyorlar bize bi düzümüz var bi tersimiz ldnfglk ortamız yok ki lkşdnmfgAaa hâlâ o durummu, evi üstüne altina getirmistin... ah be nunu canina yazik
Yok yani brn de o tip insanlardan haz etmiyorum demek istemistim tatlimmm..haklisin ama senin anladigin gibi de anlasilir.dddhayvana nası şiddet uyguluyon ya sen balık ponçiği kalbinle
seni anlatmamışımdır
Birde şok yaşıyorum falan allah allah bir yanlışlık olmasın ya diye 🤣🤣🤣🤣Yok yani brn de o tip insanlardan haz etmiyorum demek istemistim tatlimmm..haklisin ama senin anladigin gibi de anlasilir.ddd
@CaT anlamis..
Ne de olsa almanci benim gibi...dilimiz ayni.ddd
Ay bende nefret ederimHiç yer kalmamış gibi tam yolun ortasında durup koyu sohbete dalanlar.
Ay deliriyorum @nunu hep beni buluyor bu vatandaşlar.Ay bende nefret ederim
Sesleniyorsun müsade eder misin oohhoooo öyle bir dalmışlarki yookkk kımıldamıyorlar bile söylene söylene geçiyom 🤣🤣🤣Ay deliriyorum @nunu hep beni buluyor bu vatandaşlar.
Böyle aralarını yarıp geçmek istiyorum hunharca beceremiyorum da kenarda miy miy söylene söylene geçiyorum 🤭🤭🤭Sesleniyorsun müsade eder misin oohhoooo öyle bir dalmışlarki yookkk kımıldamıyorlar bile söylene söylene geçiyom 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.