Herkese değil.sevgisizlik zor şey valla 🚬
Herkese değil.sevgisizlik zor şey valla 🚬
Anneden başkasına verilen her sevgi zerresinin ziyan olduğunu acı acı tecrübe ettik 🚬sevgisizlik zor şey valla 🚬
Olsun sevmekten vazgeçmedikAnneden başkasına verilen her sevgi zerresinin ziyan olduğunu acı acı tecrübe ettik 🚬
güncelerkeklerin şımartılmaması gerekir.
çünkü karakter sahibi olmayan erkeklerin bi yerden sonra beyniyle değil çüküyle düşünmesi aşikar.
özellikle cinsel anlamda bastırılmış toplumun erkek cinsinde bu gözlemlenebilir.
bence...
Saygılarımla.
Alcatraz
Ufacık çocuk o daha ya"Dalyaprak" kelimesine tanım olur bu çocuk. Allah selamet versin.
Ufacık çocuk o daha ya
Hayır, görmedim. Benim için aklı henüz kafasına yerleşmeyen bir çocukDiğer videolarını gördün mü? Kesinlikle bir ışık göremiyorum bu çocukta. Umarım bırakır bu sosyal medyaya video işlerini. Yoksa ı ıh yani.
Hayır, görmedim. Benim için aklı henüz kafasına yerleşmeyen bir çocuk
Sosyal medya tarafından büyütülem analı babalı öksüz yetim çocuklar
Maalesef bu gidişat konusunda haklısın Eru 🚬 umarım paranın ışığına kapılıp, kendini harcamaz.İşte bu gidişle olacağı söylüyorum sadece. 3 sene veriyorum. Bu çocuk "aaa insanlar beni izliyor" diye bu işlere devam edecek. Saçmalayıp duracak. Herkesin tiksindiği, boş beleş bir yutubır olup hayatına devam edecek.
İnşallah diyelim de sanmıyorum. Son bir aydır bir sürü videosu düşüyor instagramda önüme. Demek ki izleniyor benim bile karşıma çıkıyor.Maalesef bu gidişat konusunda haklısın Eru 🚬 umarım paranın ışığına kapılıp, kendini harcamaz.
Butun sirrimizi @Fluffy cozmus. Artik erkek olmaninda bir anlami kalmadiG.tü kalkıyor erkek kısmına atar gider yapıp kötü davrancan iyilik anlamıyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.