Siyah Kotların Rengi Nasıl Korunur?

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Siyah kotlarınızı ilk aldığınız günkü gibi rengi solmadan kullanmaya devam etmek istiyorsanız, yıkama kurallarına uymak zorundasınız. Aksi takdirde birkaç yıkamadan sonra kotun siyah rengi solmaya başlayacaktır.

Siyah kotunuzun solmasını nasıl engelleyeceğinizi merak ediyorsanız aşağıdaki tüyoları dikkate alın.

1-Siyah kot yıkarken, onları ters çevirmeniz önemlidir. Bu renklerin daha uzun süre kalmasına, korunmasına yardımcı olacaktır. Çünkü suyun ve deterjanın etkisi çoğu zaman renklerin solmasına neden olur.

2-Siyah giysileri diğer koyu renkli çamaşırlarla yıkamak, giysilerin rengini korumasına ve iyi görünmesini sağlamanın bir başka yoludur. Açık renk çamaşırlardan çıkan renkler koyu renklerin solmasına neden olur.

3-Kotları soğuk suyla yıkayın. Soğuk suyun çamaşırları iyi temizlemeyeceğini düşünebilirsiniz, ancak renklerin solmasının bir nedeni de ısıdır. Renkleri korumak için yıkama sıcaklığını mümkün olduğunca düşük tutun.

4-Rengin solmaması için siyah çamaşırlar için özel olarak üretilen deterjanlardan da kullanabilirsiniz.

seda29

Gümüş Üye
Ben 30 derecede yıkıyorum

Alice

Altın Üye
En sevdiğim kotum, bembeyaz spor ayakkabıya solmuştu. Bazı kotlar tehlike oluyor iç çamaşırınız bile boyanıyor

Cherry

Elmas Üye
bir zaman sonra ne yaparsaniz yapin soluyor : )

Üst Alt